3 Trucuri Feng Shui pentru dragoste și noroc

16.DECEMBRIE.2018
3 Trucuri Feng Shui pentru dragoste și noroc
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: yourchineseastrology.com
Trucuri simple, lipsite de costuri mari, care îți pot schimba viața în bine cât ai spune feng shui. Fiecare ne dorim o viață fericită și împlinită,

noroc în dragoste, iar cu ajutorul sfaturilor ce urmează, care sunt bazate pe principiile Feng Shui, vom reuși să atragem energie pozitivă și să transformăm acest vis în realitate. 1.Renunțarea la obiecte ce provoacă amintiri neplăcute: Ar fi bine să renunțăm la obiectele primite cadou de la foști iubiți sau de la foste iubite, în cazul în care acestea ne aduc în actualitate suferințe mai vechi.

Prin urmare, dacă amintirile din relațiile trecute ne creează o stare de bună dispoziție, le putem păstra. De exemplu, în cazul în care încă mai păstrăm o verighetă dintr-un mariaj terminat cu un divorț, ar fi momentul să o dăm la schimb pe o bijuterie care ne place foarte mult. Practic, în acest mod transformăm energia negativă în energie pozitivă, suferința în bucurie.  

Loading...

2. Schimbări favorabile de locuință
Una dintre cauzele care ne pot priva de noroc în dragoste este locuitul într-o casă sau într-un apartament în care am trecut printr-o despărțire grea, de care nu ne putem detașa. Acest lucru nu face nimic altceva decât să ne țină ancorați în trecut și să blocheze în prezent oportunitățile pe plan sentimental. Remediul feng shui în acest caz ar fi să schimbăm locuința, având convingerea că în noua casă (cumpărată sau închiriată) vom avea parte de bucurii, dragoste, romanism, erotism etc.

Pe de altă parte, dacă vrem să atragem mai mulți bani în viață, este greșit să locuim cu părinții dacă am trecut de vârsta de 25-30 de ani, deoarece Universul va crede că nu suntem dispuși să ne asumăm responsabilități. Un remediu feng shui în acest caz ar fi să le plătim părinților o chirie, măcar la valoarea cea mai mică de pe piața imobiliară. Astfel, ne vom deschide aura spre noi surse de venit, pentru că Universul nu lasă niciun gol neumplut, conform principiilor yin-yang din feng shui.

3. Reașezarea mobilei în casă
Atunci când fără un motiv anume nu ne mai simțim bine în casa sau în apartamentul în care locuim, maeștrii feng shui recomandă pur și simplu să mutăm mobila. Prin această acțiune vom debloca energiile pozitive în locuință, vom atrage noroc, armonie și echilibru.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,1  10
VOTURI
1295
4.10
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
În casă vrea să fie ca un centru al universului, ca un rege atotputernic și de cele mai multe
Xuan Kong Fei Xing, feng shui-ul Stelelor Zburătoare este o ramură a Școlii Busolei din feng

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.