Transport gratuit peste 199 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc COCOȘ

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc COCOȘ

Deși fire independentă, se poate asocia în afaceri, iar cel mai mare succes îl are alături de următoarele zodii. Cocoşul se bucură de putere socială, este

sincer, fără planuri ascunse, nesupus și încrezător în forțele proprii. Luptă cu optimism pentru ceea ce și-a propus, este definit de puterea cu care o face și are nevoie de faimă și succes, de multe ori. Deși fire independentă, se poate asocia în afaceri, iar cel mai mare succes îl are alături de următoarele zodii: Șobolan: în aceeși măsură atrag și succesul, și eșecul atunci când sunt împreună.

Șobolanul are nevoie de mult tact pentru a-l convinge pe Cocoș că ideile sale sunt de succes. Abia apoi, Cocoșul va putea munci, plin de curaj și onestitate.

Bivol: succesul este garantat de simțul lor practic, abilitățile manageriale și de susținerea reciprocă.

Dragon: îi leagă trăsături comune – corectitudine, altruism, principii morale și dorința de justiție. Spiritul vesel și hărnicia Cocoșului nu se lasă umbrite de lipsa de tact și neastâmpărul Dragonului, iar profitul nu întârzie să apară.

Șarpe: câștigurile sunt generate de curajul și agilitatea celor doi, dar pot fi și puse în pericol de lene și bârfe. Șansele de reușită totuși sunt mult mai mari decât posibilitatea eșecului.

Capră: hărnicia, spiritul gospodăresc și creativitatea lucrează împreună pentru asigurarea succesului. Banii vin datorită abilității de negociere a Cocoșului, combinate cu cea de organizator a nativului Capră.

Mistreț: hărnicia Cocoșului completată de norocul Mistrețului și pasiunea lui pentru bani fac din acești parteneri unii de succes. Ar fi bine să încerce să nu devină aroganți și leneși din cauza banilor.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online