Știi de ce e important să îți cunoști astrograma natală?

17.OCTOMBRIE.2018
Știi de ce e important să îți cunoști astrograma natală?

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Astrograma natală cuprinde informații despre tipul de personalitate, modul de relaționare. Astrograma natală este varianta scrisă în stele a certificatului

tău de naștere, o hartă astrală a perioadelor importante din viața ta.

Aceasta cuprinde informații despre tipul de personalitate, modul de relaționare, percepția celor din jur asupra propriei persoane, blocajele interioare și cauzele lor, posibilități de a atinge succesul în diverse zone ale vieții și multe, multe alte detalii importante despre tine.

De exemplu, trebuie să știi că zodia în care te-ai născut reprezintă caracterul tău, în ansamblu, până la vârsta de 28-30 ani, când devin predominante trăsăturile specifice Ascendentului, dar fără a le înlătura întru totul pe cele ale zodiei de naștere. Astfel, însușirile zodiei interferează cu cele ale Ascendentului, care în combinație cu influențele planetelor și ale tranzitelor, generează un caracter complex, unic. Asta explică de ce de multe ori vedem la zodii caracteristici pe care nu ne-am fi așteptat să le întâlnim la ele.

Loading...

O astrogramă natală nu se oprește aici însă. După cum spuneam mai devreme, cuprinde multe alte informații esențiale pentru a te cunoaște mai bine, a te putea înțelege și dezvolta personal, profesional, spiritual și energetic în mod armonios.

Mai trebuie să știi că această schemă unică generată de stele în momentul în care te-ai născut și care poate fi calculată și interpretată cuprinde date despre toate sectoarele vieții pe toată durata vieții. Aceste aspecte sunt determinate prin modul în care sunt dispuse cele 9 planete și care acoperă 12 domenii ale vieții – de la dragoste la căsătorie, de la bani la carieră, sănătate și casele ce se opun între ele.

În concluzie, e bine să îți cunoști astrograma natală, deoarece ea reprezintă harta spre succes, spre cunoaștere și dezvoltare personală.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trigrama KUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 2. Trigrama KUN este formată
Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.