Aplica

Știi de ce e important să îți cunoști astrograma natală?

Știi de ce e important să îți cunoști astrograma natală?

Astrograma natală cuprinde informații despre tipul de personalitate, modul de relaționare. Astrograma natală este varianta scrisă în stele a certificatului

tău de naștere, o hartă astrală a perioadelor importante din viața ta.

Aceasta cuprinde informații despre tipul de personalitate, modul de relaționare, percepția celor din jur asupra propriei persoane, blocajele interioare și cauzele lor, posibilități de a atinge succesul în diverse zone ale vieții și multe, multe alte detalii importante despre tine.

De exemplu, trebuie să știi că zodia în care te-ai născut reprezintă caracterul tău, în ansamblu, până la vârsta de 28-30 ani, când devin predominante trăsăturile specifice Ascendentului, dar fără a le înlătura întru totul pe cele ale zodiei de naștere. Astfel, însușirile zodiei interferează cu cele ale Ascendentului, care în combinație cu influențele planetelor și ale tranzitelor, generează un caracter complex, unic. Asta explică de ce de multe ori vedem la zodii caracteristici pe care nu ne-am fi așteptat să le întâlnim la ele.

Compatibilitate zodii

O astrogramă natală nu se oprește aici însă. După cum spuneam mai devreme, cuprinde multe alte informații esențiale pentru a te cunoaște mai bine, a te putea înțelege și dezvolta personal, profesional, spiritual și energetic în mod armonios.

Mai trebuie să știi că această schemă unică generată de stele în momentul în care te-ai născut și care poate fi calculată și interpretată cuprinde date despre toate sectoarele vieții pe toată durata vieții. Aceste aspecte sunt determinate prin modul în care sunt dispuse cele 9 planete și care acoperă 12 domenii ale vieții – de la dragoste la căsătorie, de la bani la carieră, sănătate și casele ce se opun între ele.

În concluzie, e bine să îți cunoști astrograma natală, deoarece ea reprezintă harta spre succes, spre cunoaștere și dezvoltare personală.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!