Ai probleme în relație? E posibil să ai relație karmică negativă

08.AUGUST.2018
Ai probleme în relație? E posibil să ai relație karmică negativă

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Cum recunoaștem o relație karmică. Cupluri de zodii chinezești aflate în relații karmice. Te regăsești?. Karma se manifestă sub diverse forme şi este

influenţată de alegerile pe care le-am făcut în trecut. Din filosofia chinezească aflăm că şi unele perechi de semne zodiacale pot avea o încărcătură negativă, două zodii diametral opuse pe cercul astrologic determinând fenomenul de „ciocnire”.

Dacă ajungeţi foarte des la certuri care par a nu-şi avea sensul, chiar dacă simţiţi că vă leagă o iubire adevărată, e posibil să fiţi într-o relaţie karmică negativă. Din punctul de vedere al astrologiei chinezeşti există 6 astfel de cupluri:

Șobolan – Cal: O astfel de alăturare determină urcușuri și coborâșuri în viață mai intense decât în mod normal, lipsă de armonie în relații, instabilitate

Loading...

Bivol – Capră: Este aducătoare de obstacole, probleme de tot felul din cauza incapacității de a lua decizii împreună

Tigru – Maimuță: Relaţia dintre cei doi este presărată cu cele mai mari suferințe în dragoste, atrage parteneriate păguboase

Iepure – Cocoș: Un astfel de cuplu este caracterizat prin trădări, lipsă de încredere, gelozie, certuri și despărțiri dureroase

Dragon – Câine: Relaţia lor aduce schimbări bruște de situații, dezamăgire, instabilitate, până la divorț

Șarpe – Mistreț: Cuplu lor atrage suferințe emoționale extreme, suspiciune neîncetată, depresie şi chiar anxietate

Toate acestea sunt cupluri în care se trăieşte cu greu, dar înainte de toate trebuie să vă amintiţi că nimic nu e întâmplător, nici măcar această relaţie. Întâlnirea dintre cei doi le arată că a venit timpul să înveţe o lecţie importantă despre relaţie şi despre viaţă.

În acelaşi timp, arată că Universul îi consideră pregătiţi să înveţe această lecţie, că sunt gata să evolueze. De cele mai multe ori însă, evoluţia presupune şi suferinţe emoționale, tensiuni psihice, boli cronice, pierderi de bani și de persoane.

Astfel, aduceţi-vă aminte că relațiile karmice nu trebuie privite ca pedepse, ci dimpotrivă, ca moduri rapide de evoluție. Este o singură condiţie pentru a scăpa de aceste suferinţe – lecţia să fie învăţată!

loading...
7350
4.88
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!
Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.