Iubire sau relație karmică? Tu ce ai?

18.NOIEMBRIE.2018
Iubire sau relație karmică? Tu ce ai?

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva și să simți din prima clipă că vă cunoașteți deja, că această întâlnire este într-un anumit

fel.. magică? Cel mai probabil, da! Poate ați devenit un cuplu, deoarece ați crezut că sunteți suflete pereche, însă cu timpul relația s-a transformat în ceva extrem de greu de suportat. Asta se întâmplă de multe în cazul în care ai o relație karmică. Adevărata dragoste ar trebui să fie o experiență pașnică, incredibil de frumoasă, plină de respect, bucurie și posibilitatea de a crește împreună.

Dacă ești implicat însă într-o relație în care simți că ești controlat, mințit, dar cu toate acestea nu poți să crezi că te-ar răni în mod intenționat, cel mai probabil aveți o relație karmică.

Loading...

Primul pas pentru a putea ieși dintr-o astfel de relație este să recunoști și să accepți că trebuie să înveți ceva din această experiență. S-ar putea să ai parte de amor incredibil și să te simți ca și cum te-ar cunoaște mai bine decât te știi tu. Dar, în același timp, nu sunt nelipsite certurile groaznice și momentele în care vă spuneți reciproc lucruri de neiertat. Deși pare destul de reală relația voastră, este doar meritul karmei, care trebuie să fie convingătoare și captivantă, altfel nu am învăța nimic din ea.

Apoi, e nevoie să îți descoperi propria cale, lecție pe care trebuie să o învăți pe cont propriu. Toată lumea trece prin ea într-o anumită perioadă, iar calea ta este unică, creată de propriile datorii karmice personale. Acceptă și învinge-ți temerile și modelele negative din viață.

Pentru a sparge modelul, trebuie să evoluezi. Odată ce ai învățat lecția pe care ți-o dă Universul prin karmă, vei ști în inima ta că ești un om nou, mai puternic decât erai înainte, mai curajos, mai împăcat cu propria persoană și cu oamenii, în general, mult mai pregătit să înfrunți orice altă lecție pe care ai putea să o primești.

Care este karma ta? Intră pe Karma pe zodii

loading...
10009
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru nativii Capră pentru starea de sănătate: în anul 2020, e posibil să
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.