Iubire sau relație karmică? Tu ce ai?

Iubire sau relație karmică? Tu ce ai?
Ți s-a întâmplat vreodată să întâlnești pe cineva și să simți din prima clipă că vă cunoașteți deja, că această întâlnire este într-un anumit

fel.. magică? Cel mai probabil, da! Poate ați devenit un cuplu, deoarece ați crezut că sunteți suflete pereche, însă cu timpul relația s-a transformat în ceva extrem de greu de suportat. Asta se întâmplă de multe în cazul în care ai o relație karmică. Adevărata dragoste ar trebui să fie o experiență pașnică, incredibil de frumoasă, plină de respect, bucurie și posibilitatea de a crește împreună.

Dacă ești implicat însă într-o relație în care simți că ești controlat, mințit, dar cu toate acestea nu poți să crezi că te-ar răni în mod intenționat, cel mai probabil aveți o relație karmică.

Primul pas pentru a putea ieși dintr-o astfel de relație este să recunoști și să accepți că trebuie să înveți ceva din această experiență. S-ar putea să ai parte de amor incredibil și să te simți ca și cum te-ar cunoaște mai bine decât te știi tu. Dar, în același timp, nu sunt nelipsite certurile groaznice și momentele în care vă spuneți reciproc lucruri de neiertat. Deși pare destul de reală relația voastră, este doar meritul karmei, care trebuie să fie convingătoare și captivantă, altfel nu am învăța nimic din ea.

Apoi, e nevoie să îți descoperi propria cale, lecție pe care trebuie să o învăți pe cont propriu. Toată lumea trece prin ea într-o anumită perioadă, iar calea ta este unică, creată de propriile datorii karmice personale. Acceptă și învinge-ți temerile și modelele negative din viață.

Pentru a sparge modelul, trebuie să evoluezi. Odată ce ai învățat lecția pe care ți-o dă Universul prin karmă, vei ști în inima ta că ești un om nou, mai puternic decât erai înainte, mai curajos, mai împăcat cu propria persoană și cu oamenii, în general, mult mai pregătit să înfrunți orice altă lecție pe care ai putea să o primești.

Care este karma ta? Intră pe Karma pe zodii

11353
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.