5 cupluri blestemate: de ce iubirea lor nu are nicio șansă!

14.SEPTEMBRIE.2018
5 cupluri blestemate: de ce iubirea lor nu are nicio șansă!

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:aljamila.com

Cinci tipuri de cupluri care nu vor ajunge nicioadată împreună până la adânci bătrâneți, relații dificile. Atunci când ne îndrăgostim și începem o

nouă relație de dragoste, de cele mai multe ori ne lăsăm duși de val și nu ne gândim dacă suntem într-adevăr compatibili sau dacă relația are vreo șansă să funcționeze. Totuși, există câteva semne pe care ar putea să ni le dea partenerul de viață, astfel încât să ne dăm seama că relația este sortită eșecului. Cuplul COMPETITIVILOR - acest tip de cuplu este format din parteneri care luptă pentru a deține controlul în relație.

Nu sunt dispuși să facă niciun compromis de dragul iubirii, fiecare își urmărește în primul rând scopurile proprii și dacă îi mai rămâne ceva timp se ocupă și de ale celuilalt. Dialogul în acest cuplu este agresiv, chiar și micile neînțelegeri degenerează în certuri.

Loading...

Cuplul GELOȘILOR

Deși amorul în acest cuplu este spectaculos, cei doi se ceartă cu aceeași pasiune cu care fac dragoste. Comunicarea în acest cuplu nu este mereu sinceră, totul gravitează în jurul suspiciunilor. Posesivitatea scapă de sub control și cuplul ajunge la agresivitate verbală, poate chiar și fizică, viața lor este un șir nesfârșit de despărțiri și împăcări.

DE INTERES: De ce bărbații se uită la alte femei chiar dacă sunt într-o relație

Cuplul POLILOR OPUȘI

Drama în acest tip de cuplu începe când unul dintre parteneri devine dependent de celălalt, iar acesta din urmă se sperie și, pentru a se apăra, devine indiferent. Relația este sortită eșecului, ambii parteneri suferă, unul pentru că nu primește ceea ce vrea și altul pentru că este forțat să dea ceea ce nu poate.

Cuplul SEDUCĂTORILOR

Aici este vorba despre acel cuplu în care partenerii fac eforturi pentru a se cuceri unul pe altul, însă odată ce și-au realizat acest vis, intervine plictiseala... se ajunge la despărțire, cu toate că jocul lor de-a șoarecele și pisica de la începutul relației este apetisant și aduce iubire pasională în dormitor.

Cuplul INTERZIS

Desigur, a face dragoste este important pentru menținerea vie a flăcării iubirii, însă ce este de făcut când un partener se gândește numai la relația intimă, iar celălalt dezvoltă o frică nebună față de acest capitol, își neagă propria senzualitate. Lipsa de compatibilitate amoroasă duce la dizolvarea sentimentelor de dragoste.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de
Harta anuală a Stelelor Zburătoare 2020, valabilă pentru perioada 4 februarie 2020 – 3
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.