Transport gratuit peste 199 lei

Nativi negociatori autoritari, impulsivi sau prudenți din zodiac

Nativi negociatori autoritari, impulsivi sau prudenți din zodiac

Autoritar, impulsiv sau prudent înainte de a acționa? Cum acționează zodiile în afaceri. Semnele zodiacale generează nativilor trăsături de caracter

dominante, care le influențează pozitiv sau negativ afacerile.

DE INTERES: Trăsături ale personalităţii tale în funcţie de zodie

Atunci când vorbim de afaceri și de arta de a fi lider sau bun negociator, există nativi din zodiac care se manifestă fie pozitiv, fie negativ:

BERBECUL reprezintă focul în plină activitate, cu spirit de pionier și forţă de comandă; Curajos, hotărât, dar şi impulsiv. Ambiţia, combativitatea, independenţa şi dorinţa de a fi pe primul plan îl caracterizează, i se potrivesc activitățile în care își poate manifesta abilitățile de conducere.

TAURUL are ca trăsături dominante încăpăţânarea, insistența, statornicia, prudenţa, răbdarea şi tăria de caracter. Merge pe propriile strategii, chiar dacă se urnește greu din loc. Deține capacitatea de a pune lucrurile pe roate. Apreciază munca de calitate și nu cantitatea. Face lucrurile bine sau perfect, chiar dacă se mișcă mai încet.

LEUL are o alură de comandant oriunde apare. Se bucură nespus de mult când cei din jur îi iau în considerare sfaturile. Face alianțe cu oamenii care au funcții înalte, îi plac mediile elitiste și funcțiile de conducere în care își poate manifesta, în toată splendoarea, autoritatea. Se înfurie repede și se calmează fulgerător.

BALANȚA este o fire prudentă, îi place să privească cum alții dreg afacerile. Se informează bine înainte de a lua o decizie. Se gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îi place să se grăbeasă. Se hotărăște mai greu. Îi este frică să nu greșească.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online