Nativi negociatori autoritari, impulsivi sau prudenți din zodiac

11.NOIEMBRIE.2017
Nativi negociatori autoritari, impulsivi sau prudenți din zodiac

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:shutterlock.com

Autoritar, impulsiv sau prudent înainte de a acționa? Cum acționează zodiile în afaceri. Semnele zodiacale generează nativilor trăsături de caracter

dominante, care le influențează pozitiv sau negativ afacerile.

DE INTERES: Trăsături ale personalităţii tale în funcţie de zodie

Atunci când vorbim de afaceri și de arta de a fi lider sau bun negociator, există nativi din zodiac care se manifestă fie pozitiv, fie negativ:

BERBECUL reprezintă focul în plină activitate, cu spirit de pionier și forţă de comandă; Curajos, hotărât, dar şi impulsiv. Ambiţia, combativitatea, independenţa şi dorinţa de a fi pe primul plan îl caracterizează, i se potrivesc activitățile în care își poate manifesta abilitățile de conducere.

Loading...

TAURUL are ca trăsături dominante încăpăţânarea, insistența, statornicia, prudenţa, răbdarea şi tăria de caracter. Merge pe propriile strategii, chiar dacă se urnește greu din loc. Deține capacitatea de a pune lucrurile pe roate. Apreciază munca de calitate și nu cantitatea. Face lucrurile bine sau perfect, chiar dacă se mișcă mai încet.

LEUL are o alură de comandant oriunde apare. Se bucură nespus de mult când cei din jur îi iau în considerare sfaturile. Face alianțe cu oamenii care au funcții înalte, îi plac mediile elitiste și funcțiile de conducere în care își poate manifesta, în toată splendoarea, autoritatea. Se înfurie repede și se calmează fulgerător.

BALANȚA este o fire prudentă, îi place să privească cum alții dreg afacerile. Se informează bine înainte de a lua o decizie. Se gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îi place să se grăbeasă. Se hotărăște mai greu. Îi este frică să nu greșească.

loading...
2587
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: în acest an,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.