Spune-mi la ce oră te-ai născut, ca să îți spun cine ești!

23.AUGUST.2018
Ora nașterii nu îți dictează doar ascendentul, ci îți influențează inclusiv bioritmul și trăsăturile de caracter. Anul, luna, ziua sunt relevante în

discuţiile legate de zodii sau de alte tendinţe în explicarea personalităţii, respectiv în determinarea unor caracteristici comune de bază. La fel se întâmplă şi cu ora la care ne-am născut. Încă din antichitate, oamenii erau invitaţi să se cunoască pe ei înşişi (Nosce te ipsum! = Cunoaşte-te pe tine însuţi!), aşa că asta vă invităm şi noi!

În funcţie de ora naşterii, au fost remarcate caracteristici diferite, definititorii ale personalităţii.

Orele 1.00-3.00 – persoană activă mai mult noaptea decât ziua. Dacă are de învăţat sau de lucrat la un proiect important, cu greu ar putea face asta la primele ore ale dimineţii sau în timpul zilei. Noaptea, în schimb, e cu totul altceva. De asemenea, este ascultătoare și harnică.

Loading...

Orele 3.00-5.00 – pare timid, dar de fapt este un rebel înnăscut. Ştie să îşi impună punctul de vedere, trăsătură ce va deveni din ce în ce mai pregnantă odată cu trecerea anilor. Este întotdeauna în control.

Orele 5.00-7.00 – este atât de diplomat, încât de mic poate să obţină orice îşi propune. Cu greu ar putea să îi refuze cineva ceva. Este genul de persoană care ajunge foarte uşor în funcţii de conducere şi i se potriveşte.

Orele 7.00-9.00 – persoane autoritare, ce se impun prin simpla prezenţă, iar cei din jur îi ascultă fără echivoc. Muncitoare şi implicate în ceea ce fac, au toate şansele să reuşească pe plan financiar, fără prea multă bătaie de cap.

Orele 9.00-11.00 - senzualitatea și înțelepciunea îl ajută să reușească să-şi atingă orice obiectiv, oricât de înalt ar fi. Au o înclinaţie aparte pentru ceea ce este frumos, având şanse să dezvolte foarte bine în artă sau modă.

Orele 11.00-13.00 – are o fire extrem de încăpățânată. În copilărie era prichindelul care se agita foarte tare când nu primea ce voia. Asta are tendinţa de a face şi acum, dar la un mod mult mai manierat. Altfel, este perseverent, muncitor şi îşi atinge obiectivele.

Orele 13.00-15.00 - deși aparent pare ascultător şi liniştit, are o fire imprevizibilă. Îşi face planuri îndrăzneţe, doar de el ştiute, pe care le pune în aplicare ca un adevărat strateg. În plus, mereu are un AS în mânecă. Ştie şi poate să crească pe scara socială.

Orele 15.00-17.00 – încă din copilărie îi place luxul, este atras de lucrurile frumoase şi de calitate. Asta îl determină ca la maturitate să facă tot posibilul să ajungă să îşi permită orice moft material. Este inventiv şi perseverent.

Orele 17.00-19.00 – are o sinceritate pură, dezarmantă, ceea ce uneori îl face să nu fie o prezenţă tocmai agreată. Nu o face din răutate, ci pentru că nu suportă minciuna şi nu îi înţelege sensul (oricum are picioare scurte!). Pe de altă parte, este ajutat de un farmec personal deosebit.

Orele 19.00-21.00 – nu este adeptul schimbărilor bruşte, pentru că întotdeauna trebuie să gândească bine toate oportunităţile şi obstacolele înainte de a face un astfel de pas. Asta îl ajută să aibă succes în afaceri sau la locul de muncă, fiind un şef foarte atent.

Orele 21.00-23.00 – persoane destul de comode din fire, muncesc doar dacă există o motivaţie puternică. Cu toate acestea, au norocul de partea lor pe plan financiar. Sunt genul de persoane care câştigă uşor încrederea celor din jur, datorită carismei.

Orele 23.00-00.00 – îşi găsesc motivaţie în orice, dar mai ales în verbul a avea. Au obiceiul de a cheltui bani chiar şi pe ce nu au nevoie, dar nu se simt vinovaţi după ce o fac, ci se simt motivaţi să câştige şi mai mult. Ceea ce vor face şi vor reuşi!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
6324
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol în muncă și carieră
Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine
Zodiac chinezesc CAINE 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Poziția PAT Dormitor
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.