Complexele zodiilor de Foc. Descoperă acum ce complexe au femeile din aceste zodii

20.MARTIE.2019
Complexele zodiilor de Foc. Descoperă acum ce complexe au femeile din aceste zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cu toții avem diverse lucruri care nu ne plac la propria persoană. Deși trec deseori ca fiind extrem de sigure pe ele însele, chiar și femeile Berbec, Leu și

Săgetător au complexe. Descoperă-le. Femeile Berbec nu sunt foarte sigure pe abilitățile lor de lider, așa că deseori au nevoie de confirmări din partea celor în care au încredere. Bineînțeles, nu le vor cere în mod direct, ci doar vor crea contextul pentru a le fi apreciate eforturile. Atenție la laudele de formă, femeia Berbec le urăște și are o capacitate aparte de a le mirosi și apoi pedepsi amarnic.

Femeia Leu urăște să își arate vulnerabilitățile, dar la o privire mai atentă vei descoperi că tânjește după siguranță și că este dispusă să facă orice îi stă în putere și chiar mai mult pentru a o avea. Acesta este și motivul pentru care este aproape obsedată de câți bani câștigă. Astfel, dacă aspectul fizic o lasă să doarmă liniștită, nu putem spune același lucru când vine vorba de bani.

Loading...

Femeia Săgetător pare cea mai sigură femeie din zodiac, dar asemeni suratelor sale de Foc, nu este total lipsită de complexe legate de propria persoană. Astfel, cel mai mare chin pentru ea este zona pasională, chiar dacă pentru oricine altcineva pare că au un talent supranatural.

În adâncul sufletului ei, are impresia mereu că nu este destul de bună la pat, că nu își poate satisface partenerul și că acesta se va plictisi alături de ea. De aici vine toată gelozia sa și accesele de posesivitate și impulsivitate.

Complexele sunt firești în personalitatea fiecăruia dintre noi, dar este important să le cunoaștem pentru a putea lucra cu ele!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Cum face dragoste un nativ din zodia Rac. Cum seduci o femeie Rac și cum se comportă barbatul Rac
Horoscop 2020 Taur pe starea de sănătate. Atenție la accidente în trafic

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.