Transport gratuit peste 199 lei

Complexele zodiilor de Foc. Descoperă acum ce complexe au femeile din aceste zodii

Complexele zodiilor de Foc. Descoperă acum ce complexe au femeile din aceste zodii

Cu toții avem diverse lucruri care nu ne plac la propria persoană. Deși trec deseori ca fiind extrem de sigure pe ele însele, chiar și femeile Berbec, Leu și

Săgetător au complexe. Descoperă-le. Femeile Berbec nu sunt foarte sigure pe abilitățile lor de lider, așa că deseori au nevoie de confirmări din partea celor în care au încredere. Bineînțeles, nu le vor cere în mod direct, ci doar vor crea contextul pentru a le fi apreciate eforturile. Atenție la laudele de formă, femeia Berbec le urăște și are o capacitate aparte de a le mirosi și apoi pedepsi amarnic.

Femeia Leu urăște să își arate vulnerabilitățile, dar la o privire mai atentă vei descoperi că tânjește după siguranță și că este dispusă să facă orice îi stă în putere și chiar mai mult pentru a o avea. Acesta este și motivul pentru care este aproape obsedată de câți bani câștigă. Astfel, dacă aspectul fizic o lasă să doarmă liniștită, nu putem spune același lucru când vine vorba de bani.

Femeia Săgetător pare cea mai sigură femeie din zodiac, dar asemeni suratelor sale de Foc, nu este total lipsită de complexe legate de propria persoană. Astfel, cel mai mare chin pentru ea este zona pasională, chiar dacă pentru oricine altcineva pare că au un talent supranatural.

În adâncul sufletului ei, are impresia mereu că nu este destul de bună la pat, că nu își poate satisface partenerul și că acesta se va plictisi alături de ea. De aici vine toată gelozia sa și accesele de posesivitate și impulsivitate.

Complexele sunt firești în personalitatea fiecăruia dintre noi, dar este important să le cunoaștem pentru a putea lucra cu ele!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online