Ele sunt cele mai colerice zodii din zodiac

07.MARTIE.2019
Ele sunt cele mai colerice zodii din zodiac

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Descoperă care sunt cele 4 zodii cu tendințe violente. Colericii au o personalitate cu totul electrizantă și deosebită. Sunt puternici, energici, dar și

puțin insensibili și agresivi. Iată care sunt cele 4 zodii predominant colerice. Unele persoane sunt înclinate spre negativitate și în special spre violență, dar compensează aceste tendințe cu numeroase calități. Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai violente zodii. Guvernat de Marte, nativul Berbec este un semn al războiului, competitivității și al răzbunării.

Astfel, se poate spune că este cel mai violent dintre zodii. Adoră să fie în competiție, să fie victorios. De asemenea, își apără familia și prietenii cu înverșunare. Își poate ține în frâu latura agresivă dacă își consumă energia prin sport.

Loading...

Nativul Taur este agresiv mai mult la nivel verbal. Doar atunci când nu reușește să rezolve prin cuvinte ceea ce și-a propus, va apela la violență. Oricine știe că atunci când se enervează vede „roșu în fața ochilor” și cel mai bine ar fi să nu fie nimeni în fața sa în astfel de momente.

Agresivitatea nativului Leu este în stare latentă. Evită pe cât poate să devină violent, deoarece știe că odată dezlănțuit nu se poate opri ușor. În plus, știe că mai târziu e posibil să regrete și nu prea suportă starea aceasta.

Nici Săgetătorul nu stă prea bine la capitolul agresivitate. Este capabil să apeleze la tortură atunci când se simte nedreptățit. Nu reacționează imediat, ci mai întâi își face o strategie bine pusă la punct pentru a se răzbuna pe cei care i-au greșit.

Într-o anumită măsură, fiecare dintre noi avem o anumită doză de agresivitate și depinde doar de noi în ce scopuri o folosim.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. În acest an norocul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.