Transport gratuit peste 170 lei

Ele sunt cele mai colerice zodii din zodiac

Ele sunt cele mai colerice zodii din zodiac

Descoperă care sunt cele 4 zodii cu tendințe violente. Colericii au o personalitate cu totul electrizantă și deosebită. Sunt puternici, energici, dar și

puțin insensibili și agresivi. Iată care sunt cele 4 zodii predominant colerice. Unele persoane sunt înclinate spre negativitate și în special spre violență, dar compensează aceste tendințe cu numeroase calități. Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai violente zodii. Guvernat de Marte, nativul Berbec este un semn al războiului, competitivității și al răzbunării.

Astfel, se poate spune că este cel mai violent dintre zodii. Adoră să fie în competiție, să fie victorios. De asemenea, își apără familia și prietenii cu înverșunare. Își poate ține în frâu latura agresivă dacă își consumă energia prin sport.

Nativul Taur este agresiv mai mult la nivel verbal. Doar atunci când nu reușește să rezolve prin cuvinte ceea ce și-a propus, va apela la violență. Oricine știe că atunci când se enervează vede „roșu în fața ochilor” și cel mai bine ar fi să nu fie nimeni în fața sa în astfel de momente.

Viziteaza magazinul online