Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Fanteziile secrete ale bărbaților din zodiile de FOC

Fanteziile secrete ale bărbaților din zodiile de FOC

Jocurile fac parte din viața fiecăruia dintre noi. Ne ajută să menținem vie flacăra iubirii și a dorinței din relație, să fim fericiți și împliniți în pat.

Dorințele zodiilor de Foc

Zodiile de Foc sunt pasionale în orice sferă a vieții, ca să nu mai vorbim de cea sentimentală. Le place să experimenteze, să trăiască senzații tari, să domine, să fie adorați și iubiți.

Nativul Berbec este destul de narcisist și adoră să rămână cu extrem de multe amintiri, așa că nu te mira dacă îți va cere la un moment dat să faceți footografii, să vă filmați. Dacă nu e asta, cel puțin o partidă în fața oglinzii tot își dorește din tot sufletul.

Are foarte mare încredere în sine și reflexia voastră în oglindă în cele mai intime momente îl incită la maxim. Simțul lor predominant este cel vizual, totuși.

Compatibilitate zodii

Nici nativul Leu nu este mai prejos la capitolul încredere în sine. Vrea să primească toată atenția partenerei sale și știe că o merită. Iar dacă această atenție predomină mai jos de buric, este perfect! Adoră să fie surpris cu cele mai noi practici și satisfăcut de fiecare dată altfel. Una dintre fanteziile sale este partenera să îi facă un blowjob după ce îl unge cu frișcă sau ciocolată.

Cu toții știm că nativul Săgetător este marele aventurier al zodiacului, așa că nu mai are rost să spunem de fanteziile sale legate de partidele din călătorii (în tren, în avion, în diverse zone ale lumii, în natură și lista poate continua).

Ceea ce vrem să subliniem aici este însă altă mare plăcere a nativului Săgătător – să își înceapă ziua cu o partidă bună! Dacă face asta, ziua sa este perfectă și se simte pregătit să dărâme și munții.

Experimentează-ți latura pasională!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit