Fanteziile secrete ale bărbaților din zodiile de FOC

02.IULIE.2019
Fanteziile secrete ale bărbaților din zodiile de FOC

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Jocurile fac parte din viața fiecăruia dintre noi. Ne ajută să menținem vie flacăra iubirii și a dorinței din relație, să fim fericiți și împliniți în pat.

Dorințele zodiilor de Foc

Zodiile de Foc sunt pasionale în orice sferă a vieții, ca să nu mai vorbim de cea sentimentală. Le place să experimenteze, să trăiască senzații tari, să domine, să fie adorați și iubiți.

Nativul Berbec este destul de narcisist și adoră să rămână cu extrem de multe amintiri, așa că nu te mira dacă îți va cere la un moment dat să faceți footografii, să vă filmați. Dacă nu e asta, cel puțin o partidă în fața oglinzii tot își dorește din tot sufletul.

Are foarte mare încredere în sine și reflexia voastră în oglindă în cele mai intime momente îl incită la maxim. Simțul lor predominant este cel vizual, totuși.

Loading...

Nici nativul Leu nu este mai prejos la capitolul încredere în sine. Vrea să primească toată atenția partenerei sale și știe că o merită. Iar dacă această atenție predomină mai jos de buric, este perfect! Adoră să fie surpris cu cele mai noi practici și satisfăcut de fiecare dată altfel. Una dintre fanteziile sale este partenera să îi facă un blowjob după ce îl unge cu frișcă sau ciocolată.  

Cu toții știm că nativul Săgetător este marele aventurier al zodiacului, așa că nu mai are rost să spunem de fanteziile sale legate de partidele din călătorii (în tren, în avion, în diverse zone ale lumii, în natură și lista poate continua).

Ceea ce vrem să subliniem aici este însă altă mare plăcere a nativului Săgătător – să își înceapă ziua cu o partidă bună! Dacă face asta, ziua sa este perfectă și se simte pregătit să dărâme și munții.

Experimentează-ți latura pasională!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.