Transport gratuit peste 199 lei

Cupluri karmice binecuvântate: zodii de foc și relații karmice pozitive

Cupluri karmice binecuvântate: zodii de foc și relații karmice pozitive

Relațiile karmice pozitive ale zodiilor de foc sunt alături de parteneri cu care se completează perfect. Pentru zodiile de foc, conceptul de karmă poate

funcționa în unele cazuri și într-un mod pozitiv.

DE INTERES: Caută care este karma NEGATIVĂ și află ce înseamnă

O relație karmică pozitivă ajută partenerii să evolueze reciproc, întrucât aceștia au multe puncte în comun, idealuri, dorințe, plăceri, iar relația se transformă într-un joc în doi.

Karma pentru BERBEC este Leu

Atracția este de la prima vedere, ajungându-se repede în dormitor. Nativii din zodiile Leu și Berbec au multe lucruri în comun: sunt aventuroși, dominatori, energici, independenți, iubitori de libertate, foarte sociabili. Capitolul amoros este poate cel mai bine susținut, fiecare partener fiind dominat de inițiativă.
Totul despre Relația karmică Berbec - Leu

Karma pentru LEU este Săgetător

O relație plină de aventură, presărată de momente în care nu este nevoie de vorbe pentru ca partenerii să se înțeleagă. Amorul este partea cea mai grozavă, fiind spontan și de neuitat. Pentru a menține flacăra iubirii aprinsă mereu, se recomandă deplasări în doi, care vor aduce dinamism și încredere.
Totul despre Relația karmică Leu - Săgetător

Karma pentru SĂGETĂTOR este Berbec

Ambii au în sânge dorința de aventură. Atrași de competiție, relația devine un joc în doi, unde cel mai bun trebuie să câștige. Partenerii reușesc să îmbine utilul cu plăcutul, distracția și voia bună sunt mereu prezente, drept pentru care se va ajunge repede la o relație longevivă.
Totul despre Relația karmică Săgetător - Berbec

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online