Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul senzualității: zodiile de Foc și pozițiile preferate în amor

Horoscopul senzualității: zodiile de Foc și pozițiile preferate în amor

Focul Berbecului, Leului și al Săgetătorului se simte și în partidele lor, pasiunea și amorul fiind la cote maxime în patul lor! Iată ce le place cel mai mult.

Când fac dragoste, nativii de Foc ai zodiacului se dezlănțuie! Simțul aventurii preia frâiele în pat și ambii parteneri ajung pe culmile plăcerii.

Atât femeia, cât și bărbatul Berbec adoră să se joace în așternuturi, dar și să fie în poziție dominantă. În general, le place să facă totul pe repede înainte, să nu se piardă în detalii, ceea ce se întâmplă și în timpul actului amoros.

Sunt spontani și nu stau prea mult la preludiu, insistând să aibă partide scurte, dar intense. Femeia Berbec preferă să fie deasupra, în timp ce el este adeptul stilului pe la spate.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Berbec

Leii adoră seducția și complimentele. Fanteziile lor sunt legate de partidele la locul de muncă sau în public (de exemplu, în lift, în natură sau în mașină).

Pot fi egoiști uneori, punând pe primul loc propria plăcere, dar asta nu înseamnă că partenerul de nebunii rămâne nesatisfăcut, pentru că pun multă pasiune în fiecare mișcare.

Plăcerea este garantat atât pentru femeia, cât și pentru bărbat Leu de fiecare dată, mai ales dacă poziția este în picioare.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Leu

Săgetătorii experimentează mult în pat și nu se opresc niciodată la o singură poziție în timpul unei partide.

Le place tot ce se întâmplă în pat, fie că sunt dominanți sau dominați, așa că nu putem spune că au o poziție preferată.

Totuși, îi încântă la nebunie să încerce lucruri noi și să aibă parte de jocuri.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Sagetator

Viziteaza magazinul online