Transport gratuit peste 199 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Foc

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Foc

Viața intimă a femeii Rac poate trece printr-o adevărată revoluție alăturii de bărbatul Berbec, Leu sau Săgetător. Iată cum se comportă în pat!

Bărbatul Berbec are o energie extraordinară, fiind mereu în căutarea plăcerii, cu mult dinamism și impulsivitate. Nevoile lui amoroase, încrederea în sine și pasiunea exprimată deschis sunt ca un magnet pentru femeia Rac.

Pe de altă parte, pasiunea este secretă, fiind încojurată mereu de o doză de mister, care este extrem de provocatoare pentru nativul Berbec, inclusiv în pat.

Au parte de adevărate partide de amor intens, unde plăcerea este la cote maxime de fiecare dată, mai ales pentru că Berbecul vrea să fie mereu cel mai bun, iar femeia Rac să-și satisfacă partenerul.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Berbec

Bărbatul Leu poate aduce la viață latura pasională a femeii Rac, învățând-o încetul cu încetul să renunțe la inhibiții și să se dezlănțuie. Asta se întâmplă doar dacă simte că ea îi venerează și îi este loială.

Au ocazia să trăiască momente de intensitate și pasiune, cum rar le-a fost dat să simtă. El adoră să înceapă jocul pasional, să se joace și să tachineze, iar apoi ea să facă aproape toată treaba în pat, ceea ce femeia Rac nu are nimic împotrivă.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Leu

Pasiunea, francheţea și nevoia de aventură a bărbatului Săgetător pot fi un pic prea mult pentru femeia Rac.

Au dorințe destul de diferite în pat – ea vrea să își păstreze o doză de mister, să se lase ghidată de sentimente și să fie răsfățată de iubirea partenerului. El are nevoie de pasiune, de jocuri active de ambele părți și chiar periculoase, uneori.

Pentru el, acțiunea din așternuturi este o aventură, nu o formă de artă, și astfel nu ajunge să își arate dragostea, ceea ce o inhibă pe nativa Rac.

Totuși, relația lor este una creativă, deoarece el este atras de sensibilitatea ei în pat, iar ea de optimismul lui molipsitor.

Citeste despre compatibilitatea dintre femeia Rac si barbatul Sagetator

Descoperă ce se întâmplă în patul femeii Rac și cu ceilalți nativi ai zodiacului!

Viziteaza magazinul online