Compatibilitate Femeia Rac și bărbatul Berbec

Racii sunt mai sensibili, în timp ce Berbecii vor mereu să acționeze.

Racul este dominat de Lună, iar Berbecul este dominat de planeta Marte. O relație karmică în care partenerii au divergențe.

DE INTERES: Compatibilitate Femeia Berbec și bărbatul Rac

Femeia Rac este dependentă de sprijinul celor pe care îi iubeşte, de aceea în situațiile de criză sentimentală va ajunge la șantaj, la manipulare. Are simțul umorului bine dezvoltat, de multe ori ajunge la ironie, dar de regulă în momentul în care este într-un cerc de prieteni ea intervine doar cu câte o remarcă dură. Este o femeie răzbunătoare, dacă te joci cu sentimentele ei, de cele mai multe ori toate strategiile ei sunt duse la bun sfârșit, îi place să se bucure de succes.

Bărbatul născut în zodia Bebec este un amestec de energie inepuizabilă, curaj, optimism, teribilism și încăpățânare. Nu îi este frică să răspundă afirmativ la provocări, chiar îi face plăcere să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el. Berbecul mereu va avea impresia că Racul nu este implicat și lasă toate problemele pe umerii lui.

Rac
Berbec

COMPATIBILITATEA RAC - BERBEC


O relație care dovedește că extremele se atrag. Se recomandă multă cumpătare.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: calm, blândeţe, irascibilitate, obositor. Berbecul, un semn de Foc, iar Racul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Natura acestor semne este diferită şi, prin urmare, pot întâlni nenumărate obstacole. Întâlnirea dintre Marte, guvernatorul Berbecului, semn de Foc, și Luna, guvernatoarea Racului, semn de Apă, este una dificilă. Relația este destul de agitată, cu multe situații contradictorii, cum ar fi: prieteni total diferiți, obiceiuri diferite, moduri de relaxare și raportarea la familie diferite. Pentru ca această relație să poată funcționa, trebuie mai întâi să acceptați diferențele care există între voi. Acestea ţin de caracter, de atitudine, de educaţie. Dar în cazurile karmice se poate observa contrariul, iar relaţia poate să meargă foarte bine.
Bani, carieră, afaceri: Nu vă încăpățânați şi încercaţi să colaboraţi. Berbecul ar putea reproşa nativului Rac faptul că investeşte mult în locuinţa proprie. Iar acesta, la rândul lui, poate fi deseori certat, deoarece face speculaţii financiare.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.