Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul dezamăgirii: cum îndepărtează zodiile de Foc iubirea

Horoscopul dezamăgirii: cum îndepărtează zodiile de Foc iubirea

Pasionalele zodii de Foc pot fi uneori prea mult pentru partenerii de viață. Iată unde greșesc acești nativi. Berbecului îi lipsește răbdarea în orice aspect al vieții.

Mereu este în criză de timp, are ceva de făcut, ghidându-se după principiul de a valora fiecare clipă și de a nu o lăsa să se piardă fără să fi realizat ceva.

În privința iubirii, nativul Berbec de obicei are doar două opțiuni – fie se adaptează și se potrivesc din prima, cum se întâmplă în povești, fie își vede fiecare de drumul său. Nu se teme de singurătate, așa că se poate desprinde ușor de orice relație.

Leul trebuie să fie centrul Universului în ochii oricui, dar mai ales în cei ai partenrului de viață. Își alege jumătatea cu mare atenție, pentru că dragostea ocupă un loc important în viața sa.

Este extrem de generos în relație din toate punctele de vedere, dar așteaptă la rândul său să fie răsplătit cu multă atenție. Dacă nu primește dragostea care simte că i se cuvine, nu ezită să caute în altă parte.

Primul loc în inima Săgetătorului este ocupat de propria libertate și abia apoi vine relația de cuplu. Adoră provocările, aventurile, schimbările, iar pofta sa de viață și de iubire nu cunoaște limite.

Urăște rutina, așa că fuge cât poate de ea, ceea ce poate fi obositor pentru partenerul de viață. Pe de altă parte, dacă se simte constrâns de jumătatea sa ori observă că nu mai are nimic nou de descoperit, renunță el la relație.

Astrologul ZODIACOOL vă dorește să fiți atenți la deciziile pe care le luați, pentru a nu ajunge să le regretați!

Viziteaza magazinul online