4 zodii care se ÎNDRĂGOSTESC foarte repede

13.MAI.2019
4 zodii care se ÎNDRĂGOSTESC foarte repede
Astrologie AUTOR: Andrian Gheorghiu FOTO: unsplash.com
Unele persoane se îndrăgostesc mai repede decât altele, pentru că ele simt altfel viața și știu foarte bine de la început ce vor de la partenerii lor. Unele

se îndrăgostesc la prima vedere, altele au nevoie de puțin timp, dar în final toate ajung la o dragoste puternică și împărtășită. Descoperă zodiile care se îndrăgostesc foarte repede.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru natura spontană și aventuroasă pe care o au. Această natură spontană se aplică în cazul lor și la capitolul dragoste. Dacă nativilor din Berbec le cade cineva cu tronc, din prima secundă își vor exprima interesul, dorința și chiar dragostea față de acea persoană. Nu este deloc surprinzător ca un Berbec să se îndrăgostească la prima vedere și să pretindă că a găsit iubirea adevărată.

Loading...

Taur

Nativii zodiei Taur sunt generoși prin natura lor și tind să se atașeze emoțional de oameni foarte repede. Ei se deschid foarte repede în fața persoanei iubite și nu au rezerve în a-și afirma iubirea față de ele. Nu le este frică de relații de dragoste serioase și tot timpul pun iubirea pe primul loc.

Rac

Nativii zodiei Rac vin perfect în completarea acestei liste, fiind persoane foarte emoționale și sentimentale. Le place la nebunie ideea de stabilitate, familie, căsătorie și vor face tot ce este posibil pentru a o atinge și a o proteja. Se îndrăgostesc repede și nu le trece atât de ușor.

Săgetător

Este interesant de văzut cum nativii unei zodii destul de libertine pot fi calmați prin puterea dragostei. Nativii Săgetător sunt extrem de curioși să experimenteze lucruri noi și sunt tot timpul în căutare de noi provocări. Dacă vor găsi pe cineva interesant și inteligent, nu vor sta o secundă pe gânduri! Deși lor le place să creadă că trăiesc doar în prezent, alături de persoana potrivită vor avea perspective bune către viitor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
2708
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.