Transport gratuit peste 199 lei

Entuziaști și dintr-o bucată, află cum răspund zodiile de foc la TE IUBESC

Entuziaști și dintr-o bucată, află cum răspund zodiile de foc la TE IUBESC

Răspunsul este foarte important pentru că dezvăluie adevărul cu privire la sentimentele celuilalt. Sinceritatea în secolul XXI nu mai este o valoare

fundamentată, cu atât mai mult într-o relație.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

Mulți parteneri consideră că vor fi trădați dacă își vor exprima sentimentele, însă în funcție de răspuns vei ști dacă te iubește cu toată inima.

Cum reacționează zodiile de foc la TE IUBESC:

BERBEC: ”Să zicem, de ce tocmai acum?”
Fiind guvernați de Marte, zeul războiului, Berbecii vor spune rar partenerului că îl iubesc. Aceștia consideră că în orice moment poate veni cineva nou, care să le aducă mai multă fericire. Contextul în care rostesc aceste cuvinte de vibrație înaltă este unul atipic. Nu au nevoie de cine romantice, nu spun că le displace, dar vor fi mai impresionați dacă vei abandona orice activitate și vei merge cu ei la role, la un tenis. Activitatea fizică îi face mai sensibili, după o astfel de competiție partenerul Berbec îți va spune că va mai dori și pe viitor astfel de escapade, iar la final va rosti un ”Te Iubesc”.

LEU: ”Știu”
Leii lasă un gust amar partenerului când vine vorba de declarații de dragoste, ei consideră că mai bine demonstrezi decât să spui. Au și ei momente de slăbiciune, după partidele de amor se confesează, dar mai mult în șoaptă, nu vor să se simtă vulnerabilii.
În schimb, acești nativii au nevoie de dovadă, de vorbe, de confirmarea zilnică a faptului că ei sunt centrul Universului pentru partener.

SĂGETĂTOR: ”Te iubesc, te iubesc, te iubesc!”
Săgetătorii trebuie să rostească de mai multe ori, deoarece trebuie să se audă și ei spunând același lucru. Vor să atragă atenția partenerului asupra a ceea ce simt ei, mai ales dacă acesta le comunică că vor pleca undeva.
Acești nativi iubesc absolut tot, de aceea, să nu fii gelos dacă îți vei auzi vei auzi partenerul cum face declarații.
 

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online