Transport gratuit peste 199 lei

Tehnici esențiale de seducție! Cum cucerești femeile din zodiile de FOC

Tehnici esențiale de seducție! Cum cucerești femeile din zodiile de FOC

Femeile din zodiile de Foc impresionează prin curaj, optimism și hotărâre. Le place distracția și flirtul, dar până la a fi cucerite e cale lungă. Iată

cum pot fi date pe spate. Femeia Berbec: La început trebuie lăsată să conducă, să se simtă autoritară, dar fără a fi genul de bărbat care să spună „da, doamnă!” Discutați direct, fără subtilități, dar fără a fi prea ușor de avut, deoarece astfel le luați plăcerea „vânătorii”. Nu încercați să le luați independența cu scene de gelozie și posesivitate care nu fac altceva decât să le pună pe fugă.

Femeia Leu

1. Trebuie flatată, cu complimente bine argumentate, alintată și iubită, deoarece sub atitudinea de „dură” se ascunde un suflet sensibil.
2. Nu vă așteptați să fie genul de femeie supusă bărbatului sau care să nu fie interesată de carieră!
3. Fiți pregătiți pentru multe distracții, deoarece femeile Leu sunt extrovertite și adoră ieșirile în oraș, petrecerile și orice alte ocazii de socializare.

Femeia Săgetător

1. Regula de aur pentru a cuceri femeia din zodia Săgetător este să fiți capabili să o faceți să râdă din suflet și cât mai mult!
2. Fiți sinceri cu aceste femei, deoarece preferă să le spuneți direct un adevăr dur, decât să le mințiți.
3. Antrenați-le în discuții despre valorile morale, viață, spiritualitate (adoră conversațiile intelectuale) și nu ezitați să le cereți sfatul. Fiți optimiști, pozitivi, pentru că nimic nu li se pare mai enervat decât să aibă pe cineva alături care își plânge mereu de milă.

În final, alături de femei în zodii de Foc veți avea parte de multe activități, de distracții, dragoste, aventură și cu siguranță nu veți avea timp să vă plictisiți.

Viziteaza magazinul online