Întâlnirea dintre zodiile de FOC și sufletul lor pereche

02.APRILIE.2019
Întâlnirea dintre zodiile de FOC și sufletul lor pereche

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Fiecare dintre noi avem un suflet pereche! Descoperă cum este cel predestinat nativilor din zodiile de Foc. Berbecul nu este tocmai genul de persoană care să se

exprime prin gesturi romantice. Adevărul este că nu își lasă ușor garda jos și face orice să nu se simtă vulnerabil. În adâncul inimii însă, este extrem de blând și de dornic de iubire, dar trebuie să găsească pe cineva demn de eliminarea zidurilor sale. Acea persoană trebuie să fie calmă, dar și energică, să aibă multă răbdare și să nu fie intimidată de duritatea Berbecului

Nativul din Leu are o mândrie greu de egalat. Nu îi place când este provocat de persoane autoritare sau când cineva face pe șeful cu el. Are tendința de a duce lucrurile la extrem, dacă se lasă pradă furiei. Apoi, se simte vinovat și își cere scuze. Când își întâlnesc sufletul pereche, nu se mai simt deranjați de momentele de autoritate ale persoanei iubite. De fapt, se vor simți bine atunci când vor fi puși la punct.

Loading...

Nativul Săgetător tinde să fie mereu o lumină strălucitoare. Poate fi un pic obositor să facă pe toată lumea fericită tot timpul, dar când își întâlnește sufletul pereche, va putea să fie așa cum simte, fără a mai încerca să mulțumească pe toată lumea.

Pentru zodiile de Foc, citatul reprezentativ ar putea fi „Greu nu este să te îndrăgostești, greu este să declari dragoste”. - Alfred de Musset

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.