Transport gratuit peste 170 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Foc

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Foc

Pasiune, senzualitate și scenariu de film – cam așa se anunță partidele amoroase ale femeii Balanță cu bărbatul Berbec, Leu sau Săgetător.

Alături de bărbatul Berbec, femeia Balanță trăiește o adevărată poveste de pasiune arzătoare, senzuală și picantă. El o poate ajuta să renunțe pentru o clipă la stilul ei sofisticat, să își dea voie să trăiască într-o fantezie. Oricât de idealistă ar fi Balanța, Berbecul o poate satisface.

Pur și simplu, se completează perfect: el domină instinctiv în pat, în timp ce ea adoră să fie dominată. Orice partidă este memorabilă pentru ficare dintre ei.

Drama este nelipsită din relația amoroasă a femeii Balanță cu bărbatul Leu. El este fascinat de modul în care variază nevoile ei uneori extrem de pasionale, alteori la polul opus – tandre.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Le place să își satisfacă reciproc nevoile, mai ales că ambii caută frecvent să-și îmbunătățească modalităţi de a atinge plăcerea intensă, eliberarea amoroasă. Fiecare dintre ei știe să îl țină în priză pe celălalt, iar relația poate fi una cu pasiune arzătoare și de durată.

Bărbatul Săgetător îi poate satisface femeii Balanță deopotrivă nevoia de pasiune, cât și pe cea de libertate amoroasă. Tocmai acestă dorință de independenţă îl atrage pe Săgetător la Balanță, el fiind un aventurier până în adâncul sufletului.

Au parte de acțiune intensă în dormitor, dar nu lipsește nici cea în spații mai puțin convenționale, cum ar fi în natură. El o ajută să își dea voie să trăiască intens fiecare moment, să se lase pradă pasiunii și să simtă plăcerea la cote maxime.

Am văzut cum se împacă în pat femeia Balanță cu bărbații în zodii de Foc, dar știi ce se întâmplă cu cei de Apă, Aer sau Pământ?

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit