Pasiuni nebănuite - punctele forte în materie de amor ale zodiilor (II)

08.OCTOMBRIE.2019
Pasiuni nebănuite - punctele forte în materie de amor ale zodiilor (II)

Categorie: Astrologie Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Ooo... nebunule! Aceasta ar putea fi cea mai potrivită exclamație când vorbim despre nativii din Scorpion, dar ce se zice despre zodia ta? Un lucru este cert în buna desfășurare

a unei relații de amor, pe lângă chimie contează în mare parte și astrele. Astrele au o energie care ne influențează atât interesele în dragostea fizică, cât și performanța pe care o avem în așternut. Astrologul ZODIACOOL ne prezintă în continuare anumite trăsături și puncte forte în materie de amor pe care le-ar putea avea zodiile în dormitor.

Balanță
Balanțele sunt iubărețele zodiacului, iar farmecul lor le face să fie irezistibile. Însă nu este deloc ușor să le cucerim, ele vor ca partenerii să fie bine îmbrăcați, bine parfumați și extrem de buni în pat.

Loading...

Scorpion
Scorpionii au o aură misterioasă și seducătoare, ei sunt mereu în alertă, pentru ca să pună „gheara" pe încă o pradă. Deseori recurg la intimidare, pentru a-și face prada să ajungă cu ei în dormitor.

Săgetător
Fiind mari căutători de comori pasionale, Săgetătorii sunt dispuși să încerce aproape orice în așternut. Le place dragostea spontană și fanteziile aventuroase. Lor li se potrivește cel mai bine amorul tantric.

Capricorn
Dacă vă gândiți că este simplu să aduceți un Capricorn în dormitor, să știți că vă înșelați. Acestor nativi le trebuie timp pentru a stabili o conexiune de factură pasională. Pentru a-i cuceri trebuie să-i facem să se simtă în siguranță.

Vărsător
Născuți pentru a inova, vizionarii Vărsător deseori pot fi prost înțeleși în pat (excentricitate). Nu este exclus să fie mai degrabă înclinați spre relații de tip „prieteni cu beneficii", decât spre relații de cuplu stabile. Deci li se potrivesc partenerii non-convenționali.

Pești
Acești nativi sunt incredibil de seducători, au „amorul în sânge". Fac dragoste într-un mod hipnotic, de parcă ar fi într-un film sau într-un vis cu final fericit. Le place să schimbe cafeaua de dimineată pe o partidă de amor.

Cunoscând aceste secrete despre zodia partenerului de pat, sperăm ca amorul să devină mai plăcut, iar pasiunea din dormitor să se transmită și în alte domenii ale relației, pentru a se crea o mai mare intimitate și încredere.

Sursa articol: Isadora Baum

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.