Pasiuni nebănuite - punctele forte în materie de amor ale zodiilor (II)

Pasiuni nebănuite - punctele forte în materie de amor ale zodiilor (II)
Ooo... nebunule! Aceasta ar putea fi cea mai potrivită exclamație când vorbim despre nativii din Scorpion, dar ce se zice despre zodia ta? Un lucru este cert în buna desfășurare

a unei relații de amor, pe lângă chimie contează în mare parte și astrele. Astrele au o energie care ne influențează atât interesele în dragostea fizică, cât și performanța pe care o avem în așternut. Astrologul ZODIACOOL ne prezintă în continuare anumite trăsături și puncte forte în materie de amor pe care le-ar putea avea zodiile în dormitor.

Balanță
Balanțele sunt iubărețele zodiacului, iar farmecul lor le face să fie irezistibile. Însă nu este deloc ușor să le cucerim, ele vor ca partenerii să fie bine îmbrăcați, bine parfumați și extrem de buni în pat.

Scorpion
Scorpionii au o aură misterioasă și seducătoare, ei sunt mereu în alertă, pentru ca să pună „gheara" pe încă o pradă. Deseori recurg la intimidare, pentru a-și face prada să ajungă cu ei în dormitor.

Săgetător
Fiind mari căutători de comori pasionale, Săgetătorii sunt dispuși să încerce aproape orice în așternut. Le place dragostea spontană și fanteziile aventuroase. Lor li se potrivește cel mai bine amorul tantric.

Capricorn
Dacă vă gândiți că este simplu să aduceți un Capricorn în dormitor, să știți că vă înșelați. Acestor nativi le trebuie timp pentru a stabili o conexiune de factură pasională. Pentru a-i cuceri trebuie să-i facem să se simtă în siguranță.

Vărsător
Născuți pentru a inova, vizionarii Vărsător deseori pot fi prost înțeleși în pat (excentricitate). Nu este exclus să fie mai degrabă înclinați spre relații de tip „prieteni cu beneficii", decât spre relații de cuplu stabile. Deci li se potrivesc partenerii non-convenționali.

Pești
Acești nativi sunt incredibil de seducători, au „amorul în sânge". Fac dragoste într-un mod hipnotic, de parcă ar fi într-un film sau într-un vis cu final fericit. Le place să schimbe cafeaua de dimineată pe o partidă de amor.

Cunoscând aceste secrete despre zodia partenerului de pat, sperăm ca amorul să devină mai plăcut, iar pasiunea din dormitor să se transmită și în alte domenii ale relației, pentru a se crea o mai mare intimitate și încredere.

Sursa articol: Isadora Baum

1065
0
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.