Aplica

Au toate șansele să trăiască împreună până la adânci bătrâneți!

Au toate șansele să trăiască împreună până la adânci bătrâneți!

Trei cupluri de zodii par a fi făcute unele pentru altele. Află cine sunt campionii atracției și care sunt cuplurile predestinate să fie o viață împreună!

Magnetismul dintre aceste zodii este deja legendar. Foarte rar se întâmplă ca povestea lor de dragoste să nu aibă sorți de izbândă. Balanță + Scorpion.

Pasiunea nu lipsește din viața lor indiferent de vârstă, chiar dacă au persoanlități foarte diferite. La începutul relației, ambii sunt reticenți, dar în scurt timp descoperă chimia ce îi leagă. Balanța vine cu dorința, iar Scorpionul cu doza de pragmatism.

Asta ține relația pe linia de plutire. Apoi, Balanța îi oferă Scorpionului exact ceea ce are nevoie – sfaturi. De altfel, fiecare dintre cei doi parteneri pare a trăi doar pentru a-i îndeplini nevoile celuilalt.

Compatibilitate zodii

Rac +Pești. Ambii nativi sunt sentimentali și au nevoie de romantism, tandrețe și dovezi de iubire de la partenerul de viață. În plus, văd lumea cu aceeași ochi și au persoanalități foarte asemănătoare. Nimeni nu poate înțelege un nativ Pești cum o face Racul și invers. Conexiunea dintre ei apare din primele clipe, iar cuvintele își pierd rostul.

Gemeni + Vărsător. Cele două zodii sunt ca magneții. Deși sunt zodii foarte diferite (Gemenii – nehotărâți, Vărsătorul - încăpățânat), atracția dintre ele este de nestăpânit. Asta cu atât mai mult cu cât nativul Gemeni are abilitatea de a-l calma pe Vărsător, iar Vărsătorul de a-l echilibra, în schimb. Secretul lor este obiectivul comun de a avea o viață fericită și echilibrată.

Despre aceste cupluri putem doar aminti ceea ce spunea Emily Bronte: „Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al lui sunt la fel.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!