Au toate șansele să trăiască împreună până la adânci bătrâneți!

01.MAI.2019
Au toate șansele să trăiască împreună până la adânci bătrâneți!

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Trei cupluri de zodii par a fi făcute unele pentru altele. Află cine sunt campionii atracției și care sunt cuplurile predestinate să fie o viață împreună!

Magnetismul dintre aceste zodii este deja legendar. Foarte rar se întâmplă ca povestea lor de dragoste să nu aibă sorți de izbândă. Balanță + Scorpion.

Pasiunea nu lipsește din viața lor indiferent de vârstă, chiar dacă au persoanlități foarte diferite. La începutul relației, ambii sunt reticenți, dar în scurt timp descoperă chimia ce îi leagă. Balanța vine cu dorința, iar Scorpionul cu doza de pragmatism.

Asta ține relația pe linia de plutire. Apoi, Balanța îi oferă Scorpionului exact ceea ce are nevoie – sfaturi. De altfel, fiecare dintre cei doi parteneri pare a trăi doar pentru a-i îndeplini nevoile celuilalt.

Loading...

Rac +Pești. Ambii nativi sunt sentimentali și au nevoie de romantism, tandrețe și dovezi de iubire de la partenerul de viață. În plus, văd lumea cu aceeași ochi și au persoanalități foarte asemănătoare. Nimeni nu poate înțelege un nativ Pești cum o face Racul și invers. Conexiunea dintre ei apare din primele clipe, iar cuvintele își pierd rostul.

Gemeni + Vărsător. Cele două zodii sunt ca magneții. Deși sunt zodii foarte diferite (Gemenii – nehotărâți, Vărsătorul - încăpățânat), atracția dintre ele este de nestăpânit. Asta cu atât mai mult cu cât nativul Gemeni are abilitatea de a-l calma pe Vărsător, iar Vărsătorul de a-l echilibra, în schimb. Secretul lor este obiectivul comun de a avea o viață fericită și echilibrată.

Despre aceste cupluri putem doar aminti ceea ce spunea Emily Bronte: „Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al lui sunt la fel.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Scorpion sănătate: odată cu intrarea lui Uranus în Taur pot apărea probleme legate de
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.