Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Critică în dragoste – Fecioară

Critică în dragoste – Fecioară

Comportamentul în dragoste al nativului Fecioară. Trăsături dominante de caracter în dragoste. Nativii Fecioară au un mod aparte de a cuceri, par timizi, dar

în spatele acestei pudori ei analizează fiecare mişcare şi cuvânt al persoanei de care sunt interesați. Au tendinţa de a critica absolut tot, chiar şi ceea ce pare perfect, orice – de la simple gesturi, până la vicii.

Trebuie să înţelegi că o Fecioară face asta din dragoste, chiar dacă nu întotdeauna pare aşa. Critică pentru că îşi dorește ca jumătatea ei să se dezvolte continuu, să se autodepăşească şi asta deoarece ştie că poate să o facă – are şi puterea, şi inteligenţa pentru a depăşi fiecare nivel de creştere personală, profesională, spirituală. Altfel nici nu ar fi ajuns să fie adorat de o Fecioară.

Odată ce ai ajuns să înţelegi asta, să dai un sens criticilor, ajungi să ai o relaţie mult mai bună cu Fecioara de lângă tine şi să-i apreciezi inclusiv momentele când te împinge de la spate.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

În plus, trebuie să ştii că cei din Fecioară iubesc necondiţionat, chiar dacă nu pot să îşi exprime sentimentele. Totuşi, dacă cineva le înşală încrederea şi aşa câştigată cu greu, o pierd pentru totdeauna.

Au tendinţa de a se autoconvinge că nu sunt iubite, apreciate şi dorite, fără a fi adevărat, de cele mai multe ori atitudine prin care îşi fac mult rău fără rost. Ţin enorm la stabilitate şi loialitate în cuplu, nu sunt dependente de timp petrecut în compania persoanei iubite şi nu îşi arată vulnerabilităţile.

Femeia Fecioară cuprinde trăsăturile mamei, soției, surorii, amantei și prietenei la un loc. Ea îşi asumă responsabilitatea și pentru viața partenerului, se identifică şi cu problemele sale, pe care încearcă să le rezolve.

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație, fiind considerat fidelul zodiacului! Are obiceiul de a se consulta cu partenera când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia. Nu îi plac femeile neîngrijite sau vulgare şi îi displac manifestarile emoționale în public.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit