Critică în dragoste – Fecioară

16.AUGUST.2018
Critică în dragoste – Fecioară

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Comportamentul în dragoste al nativului Fecioară. Trăsături dominante de caracter în dragoste. Nativii Fecioară au un mod aparte de a cuceri, par timizi, dar

în spatele acestei pudori ei analizează fiecare mişcare şi cuvânt al persoanei de care sunt interesați. Au tendinţa de a critica absolut tot, chiar şi ceea ce pare perfect, orice – de la simple gesturi, până la vicii.

Trebuie să înţelegi că o Fecioară face asta din dragoste, chiar dacă nu întotdeauna pare aşa. Critică pentru că îşi dorește ca jumătatea ei să se dezvolte continuu, să se autodepăşească şi asta deoarece ştie că poate să o facă – are şi puterea, şi inteligenţa pentru a depăşi fiecare nivel de creştere personală, profesională, spirituală. Altfel nici nu ar fi ajuns să fie adorat de o Fecioară.

Loading...

Odată ce ai ajuns să înţelegi asta, să dai un sens criticilor, ajungi să ai o relaţie mult mai bună cu Fecioara de lângă tine şi să-i apreciezi inclusiv momentele când te împinge de la spate.

În plus, trebuie să ştii că cei din Fecioară iubesc necondiţionat, chiar dacă nu pot să îşi exprime sentimentele. Totuşi, dacă cineva le înşală încrederea şi aşa câştigată cu greu, o pierd pentru totdeauna.

Au tendinţa de a se autoconvinge că nu sunt iubite, apreciate şi dorite, fără a fi adevărat, de cele mai multe ori atitudine prin care îşi fac mult rău fără rost. Ţin enorm la stabilitate şi loialitate în cuplu, nu sunt dependente de timp petrecut în compania persoanei iubite şi nu îşi arată vulnerabilităţile.

Femeia Fecioară cuprinde trăsăturile mamei, soției, surorii, amantei și prietenei la un loc. Ea îşi asumă responsabilitatea și pentru viața partenerului, se identifică şi cu problemele sale, pe care încearcă să le rezolve.

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație, fiind considerat fidelul zodiacului! Are obiceiul de a se consulta cu partenera când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia. Nu îi plac femeile neîngrijite sau vulgare şi îi displac manifestarile emoționale în public.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Horoscop 2019 FECIOARĂ DRAGOSTE: La nivelul acestui capitol, luna Ianuarie 2019 va face lumină

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.