Critică în dragoste – Fecioară

Critică în dragoste – Fecioară
Comportamentul în dragoste al nativului Fecioară. Trăsături dominante de caracter în dragoste. Nativii Fecioară au un mod aparte de a cuceri, par timizi, dar

în spatele acestei pudori ei analizează fiecare mişcare şi cuvânt al persoanei de care sunt interesați. Au tendinţa de a critica absolut tot, chiar şi ceea ce pare perfect, orice – de la simple gesturi, până la vicii.

Trebuie să înţelegi că o Fecioară face asta din dragoste, chiar dacă nu întotdeauna pare aşa. Critică pentru că îşi dorește ca jumătatea ei să se dezvolte continuu, să se autodepăşească şi asta deoarece ştie că poate să o facă – are şi puterea, şi inteligenţa pentru a depăşi fiecare nivel de creştere personală, profesională, spirituală. Altfel nici nu ar fi ajuns să fie adorat de o Fecioară.

Odată ce ai ajuns să înţelegi asta, să dai un sens criticilor, ajungi să ai o relaţie mult mai bună cu Fecioara de lângă tine şi să-i apreciezi inclusiv momentele când te împinge de la spate.

În plus, trebuie să ştii că cei din Fecioară iubesc necondiţionat, chiar dacă nu pot să îşi exprime sentimentele. Totuşi, dacă cineva le înşală încrederea şi aşa câştigată cu greu, o pierd pentru totdeauna.

Au tendinţa de a se autoconvinge că nu sunt iubite, apreciate şi dorite, fără a fi adevărat, de cele mai multe ori atitudine prin care îşi fac mult rău fără rost. Ţin enorm la stabilitate şi loialitate în cuplu, nu sunt dependente de timp petrecut în compania persoanei iubite şi nu îşi arată vulnerabilităţile.

Femeia Fecioară cuprinde trăsăturile mamei, soției, surorii, amantei și prietenei la un loc. Ea îşi asumă responsabilitatea și pentru viața partenerului, se identifică şi cu problemele sale, pe care încearcă să le rezolve.

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație, fiind considerat fidelul zodiacului! Are obiceiul de a se consulta cu partenera când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia. Nu îi plac femeile neîngrijite sau vulgare şi îi displac manifestarile emoționale în public.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste VĂRSĂTOR
Comportament dragoste PEȘTI

3769
4.25
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.