Transport gratuit peste 199 lei

Cât de repede te uită un bărbat, în funcție de zodie. Adevărul gol goluț

Cât de repede te uită un bărbat, în funcție de zodie. Adevărul gol goluț

Suferi și nu știi ce se petrece? Oare te-a uitat deja? Vezi cât de repede trece el peste o despărțire grea. Despărțirea este rezultatul unei relații

eșuate. Femeia fiind prin natura sa sensibilă și emotivă, imediat după o despărțire cu siguranță că încă este atașată sufletește de bărbatul iubit, ar vrea ca el să o sune, să o aline, iar dacă nu vede nicio mișcare din partea lui, își pune întrebarea dacă nu cumva acesta a uitat-o, gând care o face să sufere și mai mult.

Berbecul suferă și te uită greu după o despărțire. Se comportă ca un copil care dintr-odată este privat de atenția care i se cuvenea. Nu se va lăsa cu una cu două, te va căuta din nou și va încerca să repare relația de cuplu.

Taurul se atașează foarte tare de partenera de viață, renunță cu greu la o relație. Va fi bântuit de amintirile frumoase trăite împreună. Va găsi motive pentru care relația merită reluată și te va implora să-l ierți, poate chiar va plânge.

Geamănul trece repede peste un eveniment dramatic și afișează o răceală soră cu gheața. Fiind un semn de aer, cu siguranță se va mișca repede spre viitor, cucerindalte femei, ba chiar s-ar putea să îi placă faptul că a făcut o schimbare în viață.

Racii se tem și numai să se gândească la o despărţire, vor dramatiza totul, vor fi obsedați să găsească cauza rupturii în cuplu. Nu le vor uita niciodată pe femeile care i-au părăsit, lăsând un gol adânc în inima lor.

Leul preferă să moară de durere în urma unei despărțiri decât să recunoască prin ce suferință trece. Va fi furios că cineva și-a permis să-l părăsească tocmai pe el, regele horoscopului și într-un act de răzbunare sentimentală își va concentra eforturile pe prezent, pentru a găsi o nouă dragoste...sau o nouă pradă.

Bărbatul Fecioară riscă să rămână ancorat în amintiri dacă nu face pasul decisiv de a se mișca repede înainte. Cert este că în ciuda defectelor pe care încearcă să ți le găsească pentru a se proteja de suferință, o parte din inima lui va rămâne mereu a ta.

Balanțele pun mare preț pe armonie în relație, însă nu și pe stabilitate. Se pot despărți cu ușurință, uită și trec repede mai departe, important este să iubească și să se simtă bine în prezent. Rar cei din zodia Bvor intra în depresie după o relație eșuată, poate numai în cazul în care aceasta a fost de lungă durată.

Scorpionul este aproape bolnav după ce trece printr-o despărțire, suferă ca un muribund, pe de o parte se simte bine în abisurile suferinței sale, dar pe de altă parte își activează latura diabolică, își face scenarii de răzbunare față de cea care i-a frânt inima în două. Nu o va căuta, are acel orgoliu masculin care-i spune că femeia trebuie să-l caute pe el.

Săgetătorul îți dă impresia că te-a uitat încă de când mai mergeați împreună de mână. După despărțire nici nu se pune problema să se mai gândească la tine, oricât de minunată a fost relația voastră.

Capricornul suferă în tăcere, în adâncul sufletului este afectat de o despărțire, nu te uită, iar dacă ai fost marea sa iubire, mereu te va folosi ca etalon în alegerea unei noi iubite. Aceasta, dacă va dori să-l facă să se îndrăgostească și de ea, va trebui mai întâi să lupte cu fantoma trecutului, care ești tu.

Vărsătorul este un fel de motănel al zodiacului, este curios, îi place tot ceea ce este nou, așa că să nu crezi că are vreme de pierdut pentru a se gândi la ce a fost. O rană va rămâne totuși în sufletul său, dar va face tot ce-i va sta în putință pentru a o ignora. S-ar putea să vrea să te păstreze de prieten, dacă va fi cu putință.

Bărbatul din Pești se arată ca fiind unul dintre cei mai afectați bărbați după o despărțire. Se va retrage în adâncul mării...mai bine spus, al sufletului său și te va căuta zi de zi. Regretul că totul între voi s-a terminat îl va bântui poate toată viața.

Viziteaza magazinul online