Idealism și libertate, implicare și spirit de aventură – Vărsător

22.IANUARIE.2019
Comportamentul în dragoste al nativului Vărsător. Trăsături dominante de caracter în dragoste ale celor din Vărsător. Nativii Vărsător cred în dragostea

adevărată, idealizează relațiile și își doresc din toată inima să-și întâlnească sufletul pereche. Relațiile cu ei încep extrem de pasional, dar în scurt timp se transformă mai degrabă în prietenii. În general, nu sunt familiști convinși și nici fideli. De altfel, ei au o viziune aparte asupra lumii, interesându-se și făcându-și griji pentru societate, pentru oameni ca grup și nu ca indivizi.

Vărsătorul uimește întotdeauna prin capacitatea sa de a se exprima, deși nu implică emoțiile în acțiunile sale. Iubirea este dusă la un nivel pe care orice altă zodie nu îl înțelege. Oferă ce au ei mai de preţ - sinceritate, implicare și spirit de aventură, toate molipsitoare pentru cei din jur. Discuţiile pot fi interminabile, cei din Vărsător având continuu plină tolba cu idei, povești și informații.

Loading...

Femeia Vărsător se îndrăgostește de un bărbat sincer, corect, care știe și are răbdare să îi facă curte și să îi câștige încrederea. Iubește libertatea și nu va ezita să te părăsească dacă nu îi respecți această dorință.

Este sociabilă și îi place joaca, dar doar cea la nivel psihologic, inițiind și întreținând discuții astfel încât să-ți afle părerea despre ceea ce îi place. Are o determinare bine dezvoltată, ceea ce o ajută să ducă la bun sfârșit orice își propune, mai ales pe plan sentimental.

Nonconformistul și excentricul bărbat Vărsător este prietenos, deschis la nou și îi place să îi dai mereu dreptate. Este diferit de restul lumii și adoră asta, așa că așteaptă-te la o relație de dragoste ieșită din comun, mai ales din punct de vedere sexual.

Femeia perfectă pentru el este foarte inteligentă, frumoasă, rafinată și cu destul de mult curaj și chiar o doză mică de nebunie pentru a-i accepta propunerile.

Comportament dragoste BERBEC
Comportament dragoste TAUR
Comportament dragoste GEMENI
Comportament dragoste RAC
Comportament dragoste LEU
Comportament dragoste FECIOARĂ
Comportament dragoste BALANȚĂ
Comportament dragoste SCORPION
Comportament dragoste SĂGETĂTOR
Comportament dragoste CAPRICORN
Comportament dragoste PEȘTI

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
3907
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VARSATOR horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Horoscop Varsator 2019. Previziuni complete în horoscop VARSATOR 2019
Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.