Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Idealism și libertate, implicare și spirit de aventură – Vărsător

Idealism și libertate, implicare și spirit de aventură – Vărsător

Comportamentul în dragoste al nativului Vărsător. Trăsături dominante de caracter în dragoste ale celor din Vărsător. Nativii Vărsător cred în dragostea

adevărată, idealizează relațiile și își doresc din toată inima să-și întâlnească sufletul pereche. Relațiile cu ei încep extrem de pasional, dar în scurt timp se transformă mai degrabă în prietenii. În general, nu sunt familiști convinși și nici fideli. De altfel, ei au o viziune aparte asupra lumii, interesându-se și făcându-și griji pentru societate, pentru oameni ca grup și nu ca indivizi.

Vărsătorul uimește întotdeauna prin capacitatea sa de a se exprima, deși nu implică emoțiile în acțiunile sale. Iubirea este dusă la un nivel pe care orice altă zodie nu îl înțelege. Oferă ce au ei mai de preţ - sinceritate, implicare și spirit de aventură, toate molipsitoare pentru cei din jur. Discuţiile pot fi interminabile, cei din Vărsător având continuu plină tolba cu idei, povești și informații.

Femeia Vărsător se îndrăgostește de un bărbat sincer, corect, care știe și are răbdare să îi facă curte și să îi câștige încrederea. Iubește libertatea și nu va ezita să te părăsească dacă nu îi respecți această dorință.

Viziteaza magazinul online