Transport gratuit peste 199 lei

Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi

Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi

Cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi și ce destinații să alegi pentru a nu da greș. Oricât de frumoase ar fi vacanțele cu prietenii, uneori

simțim nevoia de o aventură în doi. În acest caz, mai mult decât unde să ne petrecem vacanța contează să avem lângă noi persoana potrivită, împreună cu care să ne simțim cât mai bine. Aici intervine zodiacul, care ne propune cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi: Săgetător: aventurieri din fire, dornici să descopere ceva nou, nativii din Săgetător ne vor însoți oriunde am vrea să mergem în lume.

Singura condiție este ca destinația să fie necunoscută lor. Astfel, ei se vor bucura și ne vor oferi din entuziasmul lor debordant. Pe de altă parte, avem toate șansele ca Săgetătorii să ne îndeplinească orice fantezie în așternut, ca răsplată pentru provocarea la care i-am supus.

Balanță

Acești nativi sunt dornici de mișcare, de schimbare, nu au nimic împotrivă să meargă în locuri în care au mai călătorit, ba chiar se vor preface că nu au mai fost niciodată în acele destinații și vor face tot posibilul să ne facă să avem o vacanță de neuitat.

Berbec

Curioși și plini de energie, Berbecii ne vor face să avem o vacanță reușită, indiferent unde am merge. Ei vor fi mai mult decât satisfăcuți de faptul că primesc toată atenția noastră pe durata călătoriei și ne vor oferi în schimb toată dragostea lor.

Rac

Nativii Rac sunt poate printre printre cei mai potriviți parteneri pentru a fugi în lume cu ei. Nu sunt deloc capricioși, însă se pot relaxa cel mai bine în locuri unde întâlnesc marea, oceanul sau în apropierea lacurilor. De asemenea, romanticii zodiacului ne vor însoți fără ezitare în orice destinație romantică, în România sau în străinătate.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online