Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi

30.DECEMBRIE.2018
Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: newscult.com
Cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi și ce destinații să alegi pentru a nu da greș. Oricât de frumoase ar fi vacanțele cu prietenii, uneori

simțim nevoia de o aventură în doi. În acest caz, mai mult decât unde să ne petrecem vacanța contează să avem lângă noi persoana potrivită, împreună cu care să ne simțim cât mai bine. Aici intervine zodiacul, care ne propune cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi: Săgetător: aventurieri din fire, dornici să descopere ceva nou, nativii din Săgetător ne vor însoți oriunde am vrea să mergem în lume.

Singura condiție este ca destinația să fie necunoscută lor. Astfel, ei se vor bucura și ne vor oferi din entuziasmul lor debordant. Pe de altă parte, avem toate șansele ca Săgetătorii să ne îndeplinească orice fantezie în așternut, ca răsplată pentru provocarea la care i-am supus.

Loading...

Balanță

Acești nativi sunt dornici de mișcare, de schimbare, nu au nimic împotrivă să meargă în locuri în care au mai călătorit, ba chiar se vor preface că nu au mai fost niciodată în acele destinații și vor face tot posibilul să ne facă să avem o vacanță de neuitat.

Berbec

Curioși și plini de energie, Berbecii ne vor face să avem o vacanță reușită, indiferent unde am merge. Ei vor fi mai mult decât satisfăcuți de faptul că primesc toată atenția noastră pe durata călătoriei și ne vor oferi în schimb toată dragostea lor.

Rac

Nativii Rac sunt poate printre printre cei mai potriviți parteneri pentru a fugi în lume cu ei. Nu sunt deloc capricioși, însă se pot relaxa cel mai bine în locuri unde întâlnesc marea, oceanul sau în apropierea lacurilor. De asemenea, romanticii zodiacului ne vor însoți fără ezitare în orice destinație romantică, în România sau în străinătate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  10
VOTURI
9663
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii
Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.