Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi

Zodia cu care vrei să mergi într-o vacanță. Da, doar voi doi

Cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi și ce destinații să alegi pentru a nu da greș. Oricât de frumoase ar fi vacanțele cu prietenii, uneori

simțim nevoia de o aventură în doi. În acest caz, mai mult decât unde să ne petrecem vacanța contează să avem lângă noi persoana potrivită, împreună cu care să ne simțim cât mai bine. Aici intervine zodiacul, care ne propune cele mai potrivite zodii pentru o escapadă în doi: Săgetător: aventurieri din fire, dornici să descopere ceva nou, nativii din Săgetător ne vor însoți oriunde am vrea să mergem în lume.

Singura condiție este ca destinația să fie necunoscută lor. Astfel, ei se vor bucura și ne vor oferi din entuziasmul lor debordant. Pe de altă parte, avem toate șansele ca Săgetătorii să ne îndeplinească orice fantezie în așternut, ca răsplată pentru provocarea la care i-am supus.

Balanță

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Acești nativi sunt dornici de mișcare, de schimbare, nu au nimic împotrivă să meargă în locuri în care au mai călătorit, ba chiar se vor preface că nu au mai fost niciodată în acele destinații și vor face tot posibilul să ne facă să avem o vacanță de neuitat.

Berbec

Curioși și plini de energie, Berbecii ne vor face să avem o vacanță reușită, indiferent unde am merge. Ei vor fi mai mult decât satisfăcuți de faptul că primesc toată atenția noastră pe durata călătoriei și ne vor oferi în schimb toată dragostea lor.

Rac

Nativii Rac sunt poate printre printre cei mai potriviți parteneri pentru a fugi în lume cu ei. Nu sunt deloc capricioși, însă se pot relaxa cel mai bine în locuri unde întâlnesc marea, oceanul sau în apropierea lacurilor. De asemenea, romanticii zodiacului ne vor însoți fără ezitare în orice destinație romantică, în România sau în străinătate.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit