Fac oricând haz de necaz și o fac bine! Top 3 cele mai amuzante zodii

26.OCTOMBRIE.2018
Fac oricând haz de necaz și o fac bine! Top 3 cele mai amuzante zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

E minunat să ai prieteni care ştiu să te facă să râzi oricum și oricând. Iată care sunt cele mai amuzante zodii. Umorul de calitate este dovada

inteligenței native și a întâmpina momentele grele din viață cu zâmbetul pe buze este un atu major. Unii oameni au un talent aparte în a spune bancuri și a smulge hohote de râs chiar și de la cea mai ursuză persoană.

Potrivit aspectelor astrologice, iată care sunt zodiile cele mai amuzante.

Săgetător
De un optimism molipsitor, nativul Săgetător este mereu cu zâmbetul pe buze și așa trebuie să fie și cei din jurul său. Chiar și atunci când are o problemă, găsește curajul și puterea de a râde și chiar de a lua în râs acea situație. Pentru că face haz de necaz, reușește mult mai repede decât alte persoane să găsească soluții. De altfel, găsește cu ușurință o parte amuzantă până și în cele mai negre zile ale sale și este de părere că umorul este calea cea mai bună pentru a face față. Anecdotele și glumele sale sparg gheața și destind orice atmosferă. Sarcasmul este doar pentru cei pe care nu-i place. Refuză să stea în preajma oamenilor negativi.

Loading...

Gemeni
Amuzanți și simpatici prin definiție, nativii Gemenii știu să se facă plăcuți foarte ușor. Au o rezervă nesecată de bancuri pe care le spun cu talent, iar sarcasmul este a doua lor limbă. Fac față dezamăgirilor prin ironii și, mai ales, autoironii, dar și reușitele sunt sărbătorite la fel. Nu suportă să își vadă prietenii triști, așa că mânuind cu măiestrie arta comunicării și a umorului, te scot până și din cea mai adâncă stare depresivă. Pe de altă parte, deseori este și o fărâmă de adevăr în glumele lor, așa că atenție la subtilități.

Balanță
Glumele celor din zodia Balanță sunt rareori nesărate, dar cu siguranță sunt extrem de bune. Dacă Săgetătorii și Gemenii au și glume răutăcioase în repertoriu, nu același lucru îl putem spune despre Balanțe, caracterizate prin pozitivism, tact și diplomație. Nu le place să supere pe cineva, așa că până și bancurile lor aduc echilibru și armonie, nu doar modul lor de a se comporta. Folosesc umorul deseori pentru a destinde atmosfera, dar și pentru a dezamorsa conflicte.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar,
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.