Seducătoare înnăscute – aceste zodii cuceresc de la prima vedere

16.MARTIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Unele persoane sunt înzestrate cu o capacitate parcă supranaturală de a cuceri din prima clipă. Descoperă care sunt cele patru zodii care fac o primă impresie

deosebită oriunde apar. Se spune că prima impresie contează mai mult ca orice altceva într-o relație, de orice fel ar fi aceasta. Studiile arată că două dintre cele mai importante calități care ajută în acestă situație sunt încredere în forțele proprii și carisma. Patru zodii au norocul de a le avea din plin și astfel fac o bună primă impresie fără a se chinui. Iată care sunt acestea:

Leu

Nativul Leu știe să își facă intrarea în orice grup și impresionează din prima clipă. Transmite o siguranță hipnotizantă pentru cei din jur, iar încrederea în forțele proprii și modul în care vorbește îi face și pe ceilalți să se încreadă în ei înșiși. Atrage și prin hotărârea sa, prin faptul că știe mereu ce vrea și că poate să obțină ce și-a propus.

Loading...

Săgetător

Nativul Săgetător impresionează prin iubirea sa față de viață, experiențe noi și optimism. Oamenii se îndrăgostesc pur și simplu de la prima vedere de acest nativ. Este deschis, jovial, iar asul din mânecă este entuziasmul de care dă dovadă în orice clipă a vieții sale. Nu pune accentul pe ceea ce cred ceilalți despre el și nu are nevoie de aprobarea altora.

Gemeni

Nativul Gemeni are un simț al umorului cu totul aparte și reușește să smulgă zâmbete până și de la cele mai serioase persoane. Cine nu iubește un om amuzant?! Discuțiile cu el sunt presărate cu jocuri de cuvinte, iar comunicarea este la cel mai înalt nivel, deoarece nu îi este frică să își exprime liber sentimentele de dragoste. Se face plăcut din primele secunde și nu face nici cel mai mic efort pentru asta!

Balanță

Nativul Balanță este o apariție extrem de plăcută, armonioasă și gingașă. Impresionează indiferent de context prin calmul de care dă dovadă, dar și printr-o ținută impecabilă. Balanța este fermecătoare, adaptabilă și dă sentimentul că poți să-i încredințezi cel mai mare secret fără grijă.

Puține persoane pot face o primă impresie excepțională, dar asta se poate învăța pe parcursul vieții!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
3355
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Personalizat
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Horoscop 2019: VARSATOR horoscop DRAGOSTE, iubire, copii
Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.