Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Azi iubiti, maine straini – zodii care trec de la dragoste la prietenie

Azi iubiti, maine straini – zodii care trec de la dragoste la prietenie

Fiecare dintre noi trăim diferit iubirea, ne comportăm într-un alt mod și ne exprimăm sentimentele altfel. Iată care sunt zodiile care astăzi iubesc și mâine uită.

Cei mai schimbători sunt nativii Gemeni și nu sunt așa doar în cuplu, ci și în orice alt aspect al vieții. Acum sunt îndrăgostiți până la cer și înapoi, sunt romantici, implicați și capabili să facă totul pentru jumătatea lor, iar câteva clipe mai târziu sunt în căutarea unei noi povești de iubire, pentru ca puțin mai târziu să redevină sufletul relației.

Sunt destul de raționali, nu se lasă prea mult timp ghidați de sentimente și nu își dau voie să se implice întru totul emoțional în cuplu, astfel încât atunci când apare o urmă de suferință, să se poată retrage. Alături de ei se poate trăi povești intense de iubire, dar nu de lungă durată.

Și Balanța este destul de schimătoare în iubire, iar asta se întâmplă pentru că adoră să fie îndrăgostită, este „dependentă” de fiorii primelor întâlniri. Am putea spune că ea iubește să iubească. Are tentința de a se detașa de relație atunci când totul devine prea confortabil, prea previzibil. Rămâne în cuplu atât timp cât există pasiune.

Compatibilitate zodii

Vărsătorul trăiește intens fiecare dragoste în care se implică, însă până ajunge să se oprească la o singură persoană, trece prin multe relații. Nu îi este greu să aleagă despărțirea dacă nu se mai simte bine în relație și o face fără a regreta. Rareori ajunge un Vărsător să se dedice cu adevărat iubirii.

Dacă sunteți într-o relație cu vreuna dintre aceste zodii, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să le provocați, să le arătați că încă nu au descoperit totul despre voi și să le oferiți pasiunea de care au atât de multă nevoie.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit