Transport gratuit peste 199 lei

Cucerește-l de la prima întâlnire! Secretele zodiilor de Aer

Cucerește-l de la prima întâlnire! Secretele zodiilor de Aer

Bărbații sunt ușor de cucerit, dacă știi exact ce își doresc de la jumătatea lor. Află tainele zodiilor de Aer în următoarele rânduri.

Seducția zodiilor de aer

Orator înnăscut, nativul Gemenii este atras de femeile care pot face față discuțiilor cu el pe cât mai multe subiecte, din varii domenii. Bineînțeles că nu trebuie să aprofundezi aceste conversații, ci doar să îți placă să citești foarte mult, astfel încât să ai informațiile de bază.

Adoră când îi stârnești atenția cu subiecte intelectuale și apoi schimbi cu ușurință topicul. Vino mereu cu ceva nou, cu o activitate diferită, pentru că se plictisește foarte repede. Se simte în largul său în locurile aglomerate, cum ar fi la festivaluri, petreceri, dar și la teatru.

Bărbatul Balanță adoră socializarea și se simte cu atât mai bine cu cât are ocazia de a afla lucruri noi despre diverse culturi. Îl poți cuceri ușor incitâtndu-i curiozitatea cu povești pe care nu le cunoaște și lucruri interesante despre care încă nu auzise. Apoi, dacă îi faci complimente și nu îl pui în situația de a lua decizii, este cu siguranță al tău.

Pentru a cuceri un bărbat Vărsător, trebuie să te folosești de arta comunicării, la fel ca în cazul celorlalte două zodii de Aer. Adoră subiectele importante, cum ar fi evenimentele zilei, politică, religie sau cauze umanitare.

În plus, nu uită că este cu adevărat fascinat de tot ceea ce înseamnă teorie a conspirației. Cu siguranță bărbatul Vărsător va fi plăcut surprins dacă îl inviți la muzeu sau la o gală caritabilă.

Nu putem încheia altfel decât cu un citat din Mahatma Gandhi (printre preferații zodiilor de Aer) „Acolo unde este dragoste, este viață.”

Viziteaza magazinul online