Care este farmecul zodiilor de APĂ? Top caracteristici care le aduc farmecul în societate

23.OCTOMBRIE.2018
Care este farmecul zodiilor de APĂ? Top caracteristici care le aduc farmecul în societate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Un semn de apă va încerca să-ţi susțină avântul sau să-ţi controleze acţiunile. Misterul nativilor din zodii de apă. Farmecul general al zodiilor de Apă

este generat de latura afectivă foarte bine conturată, iar emoţiile lor sunt într-o continuă schimbare, datorită paletei largi de trăiri intense.

Cunoscându-şi foarte bine atuurile, nativii vor putea profita de ceea ce le-a oferit Universul pentru a atinge succesul în orice aspect al vieţii – personal, profesional, financiar şi sentimental, bineînţeles. Fiecare om are atât calităţi, cât şi defecte, iar această alăturare de trăsături îl face special, unic!

Iată în continuare top 4 caracteristici care le aduc farmecul în societate zodiilor de APĂ:

Loading...

Racul este receptiv la ceea ce îi transmit cei din jur, având o capacitate rar întâlnită de a-i înţelege în aceeaşi măsură mesajele verbale, nonverbale şi paraverbale. Este creativ în găsirea soluţiilor la problemele sale şi cele ale oamenilor dragi.

Încă din copilărie are o înclinaţie aparte spre arta abstractă sau spre religie, domenii care îl ajută să fie un adevărat boem printre apropiaţi, care se simt inexplicabil atraşi de modul în care le vorbeşte despre cunoştinţele sale. De altfel, sunt arii în care pot activa cu succes la maturitate. Nu putem uita şi de înclinaţia spre poezie a racilor, cucerindu-şi de multe ori partenerii cu versurile pe care le recită sau pe care le creează.

Scorpionii dau dovadă de o mărinimie molipsitoare printre cunoscuţi, impresionându-i şi motivându-i cu propriul exemplu. Este dedicat indiferent de acţiunea pe care o desfăşoară – la locul de muncă, acasă cu familia, cu prietenii, în societate sau de cât de importantă pare a fi pentru ceilalţi.

În plus, este întotdeauna atent la detalii, ceea ce îl ajută să ducă la bun sfârşit şi cu succes maxim orice îşi propune. De asemenea, nu este tipul de persoană care să se treacă la fapte fără a-şi calcula fiecare pas, fără a fi chibzuit în acţiuni, din dorinţa de a nu consuma energie şi timp fără rost.

Peştii sunt nativi sufletişti, empatizând cu oricine, chiar dacă le este apropiat sau nu, deoarece frica lor cea mai mare este suferinţa oamenilor, în general, şi a celor dragi, în particular. Sunt foarte buni prieteni, pe care ştii că te poţi baza întotdeauna, fiind unii dintre cei mai buni sfătuitori ai zodiacului.

În plus, sunt intuitivi, ceea ce îi ajută să vadă dincolo de cuvinte şi de aparenţe. În final, trebuie să amintim şi de curiozitatea lor nemărginită, fiind adevărate comori de informaţii pentru cei apropiaţi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.