Știu cel mai bine să conducă oamenii – top zodii menite să fie lideri

03.IULIE.2019
Știu cel mai bine să conducă oamenii – top zodii menite să fie lideri

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Unele persoane au toate calitățile necesare pentru a conduce. Încă din copilărie sunt lideri printre prietenii lor. Iată care sunt zodiile care s-au născut să conducă.

Berbecul este unul dintre liderii înnăscuți. Are capacitatea de a-i domina pe cei din jur și îi place la nebunie să facă asta. Este autoritar, hotărât, știe să se automotiveze, să facă planuri și să le transforme în realitate, indiferent de obstacole. Este autoritar, îi plac provocările și nu știe să accepte un „nu”. Puțini ar avea curajul să îi conteste deciziile.

Nici Leul nu este mai prejos. Chiar dacă nu este șef, are obiceiul de a prelua conducerea în momentele grele și de a duce echipa spre succes. Se descurcă foarte bine în situațiile cheie, când trebuie luate decizii sub presiune, pentru că nu îi este frică să riște și se poate adapta pe parcurs la orice schimbare a planului inițial. Carisma și siguranța cu care trasează sarcinile de lucru îl fac un lider desăvârșit în ochii celor din jur.

Loading...

Scorpionul este perseverent, perfecționist și exigent cu propria persoană, dar și cu cei din jur și nu acceptă să se mulțumească doar cu jumătăți de măsură. Își stabilește obiective mărețe și nu se lasă descurajat de piedici, oricât de mari ar fi. Inteligența și intuiția îl ajută să găsească cele mai bune metode de a-și motiva echipa.

Capricornul visează la succesul profesional, confortul financiar și recunoașterea publică, pentru care este capabil să dărâme și munții. Determinarea sa este motivatoare pentru cei din jur, care îl urmează ca vrăjiți. Este o fire puternică, determinată, autoritară, când e cazul, și un foarte bun strateg.

În cazul fiecăreia dintre aceste zodii, putem spune că citatul care se potrivește cel mai bine este „Trebuie să urmez oamenii. Nu sunt eu liderul lor?” (Benjamin Disraeli)

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.