Cele 6 calități de top al nativului născut în zodia Scorpion

19.OCTOMBRIE.2017
Special de ziua nativilor Scorpion, descoperă topul principalelor calități care-i caracterizează. Scorpionul este un prieten de nădejde și o persoană care

se remarcă în cadrul unui grup prin calitățile sale veritabile.

DE INTERES: Horoscop Scorpion 2018

Descoperă portretul unui Scorpion realizat din punct de vedere astrologic, tocmai pentru a-i evidenția principalele calități.

1. Bun observator

Persoanele Scorpion sunt foarte atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sunt preocupate de detalii și nu de aparențele superficiale. Le place să analizeze oamenii și să îi cunoască așa cum sunt ei cu adevărat. Nu vei reuși niciodată să păcălești un Scorpion, deoarece el va memora toate circumstanțele și detaliile oricărei întâmplări la care este martor sau participant.

Loading...

2. Realist

Dacă i se cere o părere, persoana Scorpion va avea mereu soluțiile cele mai pertinente și realiste. Nativul Scorpion nu este un visător, îi place să rămână cu picioarele pe pământ și să găsească soluții palpabile, nu să viseze la cai verzi pe pereți. Realismul de care dă dovadă îl face să fie sfâtuitorul prietenilor la nevoie.

3. Cu simțul umorului

Nativul Scorpion va apela mereu la simțul umorului pentru a-și ascunde supărarea sau furia. Acesta consideră că nimeni și nimic nu merită să îl facă să își strice starea de Zen și că umorul este panaceul care îl ajută să scape de energia negativă ce pune deseori stăpânire pe gândurile sale.

4. Intuitiv

Scorpionul are un simț al intuiției bine dezvoltat, nu tolerează minciuna, iar dacă își dă seamă că cineva încearcă să profite de bunătatea și devotamentul lui, nu îi va spune, dar nu îl va lăsa să își ducă planurile la bun sfârșit. Are abilitatea de a-și da seama de intențiile cuiva, chiar înainte ca acestea să fie puse în practică.

5. Pasional

Nativul Scorpion este cel mai pasional din zodiac, de fapt are un instinct afectiv și un potențial sexual bine dezvoltate din naștere, de aceea îi place să cunoască persoanele de sex opus, nu îi este frică de nimic și de nimeni. Are parte constant de cuceriri, dar nu-i va abandona niciodată pe cei pe care îi iubește cu adevărat.

6. Selectiv în alegerea prietenilor

Cu un cerc foarte restrâns de prieteni, nativul Scorpion are încredere deplină în cei din jurul său și în cei cu care alege să își petreacă timpul. Este un prieten adevărat, care mereu va fi lângă tine atunci când ai nevoie de el, dar doar dacă ești un om de cuvânt și corect în relația cu el.

La Mulți Ani tuturor nativilor Scorpion, numai reușite și împliniri!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
1347
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SCORPION DRAGOSTE 2019, iubire și copii, viață personală
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an
Zodia SCORPION. BANI, carieră și afaceri pentru Scorpion
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.