Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Apă când sunt însărcinate

Horoscopul graviduțelor: provocările zodiilor de Apă când sunt însărcinate

Laura Stavoe Harm a spus că „Avem un secret în cultura noastră și nu este acela că nașterea este dureroasă. Este acela că femeile sunt puternice.”

Iată cum sunt graviduțele din zodiile de Apă!

Rolul de femeie însărcinată și apoi de mamă i se potrivește perfect nativei Rac. Se comportă exact ca o cloșcă încă din clipa în care află de sarcină. De altfel, acesta este cel mai important moment din întreaga sa viață.

Nu o mai interesează nimic din ce este în jurul său, concentrându-și toată atenția pe micuțul din pântecele său. Este foarte emoțională și ajunge deseori să plângă, fără a putea explica de ce. Are mare grijă de sănătate, dar deseori uită să se hidrateze corespunzător.

Nativa Scorpion este capabilă de absolut orice pentru puiul său. Fiecare pas pe care îl face este în beneficiul copilului și poate deveni chiar agresivă, dacă simte că cineva îi încalcă drepturile. Își face toate analizele la timp și nu uită nimic din ce îi spune medicul. Ar fi bine ca înainte de a decide să devină mamă să aibă mai multă grijă de sănătatea sa.

Graviduța Pești visează din copilărie să aibă o familie mare, unită și armonioasă. Hormonii din timpul sarcinii însă o fac să devină foarte pretențioasă și tensionată, ajungând să își verse deseori nervii pe cei dragi.

Cursurile speciale pentru perioada de graviditate și întâlnirile cu alte femei însărcinate i-ar fi de mare ajutor să treacă mai ușor peste provocările sarcinii. Pe de altă parte, ar fi indicată o vizită la medicul endocrinolog, deoarece există riscul de a dezvolta afecțiuni ale glandei tiroide.

Astrologul ZODIACOOL vă dorește putere și bucurie!

Viziteaza magazinul online