Campionii compromisurilor – aceste 4 zodii știu cum și când să cedeze în relație

10.MARTIE.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Uneori, pentru ca relația să se dezvolte și să continue, este nevoie ca partenerii să facă unele compromisuri. Nu toată lumea însă este capabilă de asta!

Iată nativii care știu să o facă!. În timp ce unele persoane pur și simplu nu suportă nici măcar ideea de a da explicații, altele acceptă cu ușurință să facă aproape orice din dorința de a-și vedea fericiți partenerii de viață. 4 zodii au capacitatea de a face compromisuri mult mai ușor decât celelalte. Rac - Nativul Rac este una dintre aceste zodii, datorită nevoii sale constante de a avea stabilitate emoțională.

Visează la un partener pentru toată viața, o familie mare, fericită și cu planuri mărețe. Astfel, este capabil să facă tot ce ține de el pentru ca relația să dureze, chiar dacă asta înseamnă să se sacrifice pentru jumătatea sa. Uneori însă, renunță prea mult la propria persoană.

Loading...

Pești

Și nativii Pești pot face compromisuri pentru relația lor și pentru oamenii la care țin, deoarece sunt extrem de sufletiști și sentimentali. De multe ori, le este greu să refuze chiar și un străin care le cere ajutorul. Nu concepe ideea de a cere cuiva drag să se schimbe, ci preferă să renunțe la propriile obiceiuri, doar să vadă că acea persoană este fericită. Are o capacitate aparte de a se adapta, de a nu se plânge de context, dacă scopul final este starea de bine a cuiva.

Balanță

Pentru Balanță, compromisul este o componentă firească a vieții și nu și-ar înțelege existența fără ea. Are nevoie de calm, pace, echilibru și armonie, iar pentru a le avea este capabilă de orice. În același timp însă, nu suportă să fie singurul din relație care cedează. Trebuie să vadă că efortul vine și din partea jumătății sale pentru a putea merge mai departe.

Fecioară

Deși nu este adepta schimbărilor, nativul Fecioară poate face compromisuri, dar doar după ce își întâlnește jumătatea. Îi place să-i îndeplinească dorințele și să reușește să găsească o cale de mijloc pentru a fi ambii fericiți.

Compromisul este important în orice relație de cuplu și este esențial ca ambii parteneri să îl facă din când în când, pentru a nu se acumula frustrări pe parcurs.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,14  7
VOTURI
2755
4.14
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc compatibilitati. Compatibilitate zodia sobolan^Compatibilitatea intre femeia Sobolan si barbatul Sobolan
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Horoscop DRAGOSTE Rac 2019: casă, familie și viaţă personală zodia Rac
Horoscop 2019: RAC horoscop DRAGOSTE. La nivelul capitolului sentimental, nativii Rac vor avea

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.