Diferența între SUFLETE PERECHE și suflete gemene sau complementare

04.IANUARIE.2018
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: cdn.powerofpositivity.com
Cum recunoști că ți-ai întâlnit sufletul geamăn/complementar. Stadiile relației ideale . În ultimii ani vedem tot mai frecvent în jurul nostru o

tendință a populației de a se deschide spre spiritualitate.

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

După cum deja știm, sunt două modalități spre asceză: singur (călugărie) sau alături de un partener.

De multe ori oamenii oscilează între aceste posibilități. În ambele cazuri rezultatul este același: se ajunge la manifestarea iubirii necondiționate față de cei care ne înconjoară.

Când vorbim de găsirea echilibrului interior, prin intermediul unui partener de cuplu, vorbim despre o regăsire Karmică. Aceasta poate fi de două feluri:
- suflete pereche
- suflete gemene/ complementare.

Loading...

Astrologia poate aduce nenumărate argumente pentru fiecare situație.

Acum probabil vă întrebați, în ce situație vă aflați? În cele ce urmează vom explica care este diferența.
În primul rând, trebuie să înțelegem că nimic nu este întâmplător, de aceea în momentul în care întâlnim o persoană ar fi bine să acceptăm că ea este Karmică, cu alte cuvinte, că prezența ei va aduce un plus de valoare vieții noastre, totodată același rol îl vom juca și noi.

Sufletele pereche vin să ne învețe câte o lecție de viață, iar relațiile de dragoste cu aceste persoane durează o perioadă, până asimilăm ceea ce ne lipsea, după care mergem mai departe.

Cazul cel mai fericit este acela în care întâlnim sufletul geamăn/complementar, ceea ce este destul de greu.

Acea persoană va funcționa asemenea unei oglinzi, pe principiul Yin și Yang. Această relație cuprinde mai multe stadii:

1. Întalnirea/ Recunoașterea. De cele mai multe ori, persoanele sunt implicate deja în relații de lungă durată, foarte stabile... dar cei doi nu rezistă unul fără celălalt. Cel mai frecvent, unul dintre parteneri își visează cu aproximativ 2-3 luni înainte sufletul complementar.
De menționat este faptul că acest tip de relație nu se manifestă prin atracție amoroasă.

2. A doua etapă este testarea: nu cred, nu este posibil, nu pot să accept ca această persoană să îmi strice tot ceea ce eu am clădit o viață întreagă.
Este poate cea mai frumoasă perioadă, deoarece unde va merge unul va apărea și celălalt, fără macar ca să fi vorbit, telepatia este cea care unește cele două ființe.

3. Acestă etapă este decisivă, ea include recunoașterea propriei persoane din oglindă. Tocmai aici poate interveni amânarea relației pentru o viață viitoare. Chiar dacă în acest stadiu intervine o ruptură, cei doi se vor gândi tot restul vieții unul la celălalt, vor căuta informații despre celălalt.

4. Iubirea necondiționată, după multe încercări, sufletele gemene ajung să fie împreună, chiar la întreținerea relațiilor intime, își dau seama cât de mult se aseamănă.

La o privire mai atentă, în cazul sufletelor complementare, veți vedea că ambii parteneri au locuit în același cartier, aceeași denumire de stradă, au frecventat același local, au învățat la aceeași școală, au aceleași pasiuni, le plac aceleași jocuri, au aceleași dorințe în materie de vestimentație. Asta se datorează și faptului că ei au mai fost vieți la rând împreună, dar mai aveau de învățat.

Încă de la naștere noi alegem persoanele alături de care ne vom petrece viața, numai că aici, în planul fizic, liberul arbitru își spune cuvântul, iar dacă îți înveți lecțiile și rămâi repetent, vei relua întreg procesul într-o nouă existență.

Iubirea este cea mai importantă comoară pe care o deține un om.... dacă simți că viața ta, în acest moment, are nevoie de resetare, nu ezita să îți asculți sufletul.

În funcție de zodia în care te-ai născut, situații precum la sală, la petrecere, la muncă, în călătorii, pot să îți aducă sufletul complementar. Află unde îți întâlnești sufletul complementar.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI
5946
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SCORPION. SANATATE si organe sensibile Scorpion
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Horoscop Scorpion 2019. Previziuni complete în horoscop Scorpion 2019
Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019
Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.