Aplica

MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Rac, Leu, Fecioară, Balanță

MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Rac, Leu, Fecioară, Balanță

Iubirea este manifestată în mod diferit de către un bărbat, prin vorbe, fapte sau gesturi. Felul de a reacționa al unei persoane îndrăgostite este diferit

în funcție de semnul zodiacal

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

O relație reușită în ziua de azi este din ce în ce mai greu să o construiești, iar șansele ca aceasta să reziste în timp sunt mai mici decât posibilitățile de câștig la loto.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cum reacționează fiecare bărbat când te dorește cu adevărat și nu știe cum să îți arate:

RAC

”Draga mea, dacă vin ai tăi ce vor spune? Nu doresc să îți fac probleme, știi că țin la tine! Dar totuși îmi este așa de greu să plec și să te las singură să dormi în patul acesta așa de mare!”

Acești nativi de regulă se îndrăgostesc de femeile care suferă deja într-o relație, știu că acestea sunt vulnerabile, le spun ceea ce ele își doresc să audă și uite așa au intrat în grațiile lor. Sentimentele acestora sunt sincere, de aceea de cele mai multe ori se ajunge la stare civilă. Fiind persoane retrase, nu vor adera la grupuri cu care să iasă la băut, fotbal, club, prin urmare se vor acomoda repede în rolul de familist. Sunt adepții lucrurilor făcute în doi. Dacă vrei să vezi cât de mult te place acesta, pune-l la încercare, arată că ești indiferentă, că nu îți pasă ce face, automat va începe să îți vorbească despre alta pentru a te face geloasă și pentru a te arunca în brațele lui să nu îl pierzi, este o simplă strategie de a lui.

LEU

”Dacă vrei poți să rămâi la mine, peste noapte, mâine ... te duc eu la muncă, cu mașina ... și așa am ceva de rezolvat în zona ... gătim ceva... poate facem o baie împreună!”

În acest caz vorbim despre cel mai încăpățânat bărbat, care este capabil să facă multe doar dacă dorește și dacă tu îi oferi ceva la schimb. Acest bărbat nu are nevoie de perioade lungi de așteptare și de filaj, el ce a văzut, a plăcut și a vânat, el alege pe cine dorește de soție. Alegerea sa trebuie să îl venereze constant, poate de aceea amână conceperea de prunci, pentru a se bucura el cât mai mult timp de atenție și romantism. Însă acest bărbat mereu va avea tabieturile sale, va dori seara de ieșit cu băieții. De regulă, Leii cuceresc femei pe aceeași lungime de undă cu ei, nu vor prea mari diferențe, consideră că au nevoie de un camarad. Începutul relației poate fi asemenea unui film romantic-comedie, după, toate obligațiile revin femeii dacă ea nu este atentă.

FECIOARĂ

Compatibilitate zodii

”Simt că sufletele noastre sunt ca 2 viori, numai că... trebuie să acordezi tu puțin intrumentul meu, sunt sigur că după aceea toți vecinii vor fi bucuroși de ... ce vor auzi.”

Bărbatul bun la toate... Știe să asculte, să comunice, să negocieze, să te cucerească. Mereu vede o problemă din mai multe puncte de vedere, iar o relație este pentru el mediul ideal pentru a se dezvolta. Dacă are echilibru interior, se va dezvolta bine financiar, profesional. De regulă, la întâlnirile cu prietena mai invită și câțiva amici, pentru a afla și părerea lor despre acea persoană. Uneori poate deveni patetic cu problemele sale conjugale, ajungând să plângă între bărbați. Este gelul de bărbat care nu acceptă să fie părăsit, recurgând la violență, șantaj, amenințare. Dacă își dorește ceva, reușește, dar are mult de parcurs până va ajunge să se maturizeze, ar fi bine să nu se mai mai încreadă atât de mult în părerea celorlalți.

BALANȚĂ

”Sigur nu vrei să urci? Îți voi arăta colecția de tablouri, nici nu este nimeni, ca să zicem așa că vom fi deranjați. Stai liniștită, nu te mănâncă nimeni, nu ai încredere în mine?”

Partenerul ideal, dar greu de ținut. Fără să conștientizezi ești în relație cu acest bărbat. De fapt, el a calculat totul din timp, îi plac femeile frumoase, mult mai deștepte decât el, face mereu tot posibilul să își atingă scopul propus. Asta și pentru că este comod și dorește în caz de criză să supraviețuiască. Nu te încrede în tot ce spune, are momente în care îți încalcă așteptările, dar fără să realizezi ai devenit dependentă de prezența lui, îți place cum gândește, cum pune întrebările, poate de aceea lași ca totul să meargă de la sine.
Acești bărbați așteaptă ca femeia să facă primul pas, să lase impresia că ei au fost seduși, sunt multe de vorbit despre acest ritual al nativulul Balanță, dar cel mai bine îl privești de aproape.
 

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!