MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Rac, Leu, Fecioară, Balanță

09.IANUARIE.2018
MESAJE DE DRAGOSTE pentru ea de la un nativ Rac, Leu, Fecioară, Balanță

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:liveabout.com

Iubirea este manifestată în mod diferit de către un bărbat, prin vorbe, fapte sau gesturi. Felul de a reacționa al unei persoane îndrăgostite este diferit

în funcție de semnul zodiacal

DE INTERES: Compatibilitate zodii europene

O relație reușită în ziua de azi este din ce în ce mai greu să o construiești, iar șansele ca aceasta să reziste în timp sunt mai mici decât posibilitățile de câștig la loto.

Cum reacționează fiecare bărbat când te dorește cu adevărat și nu știe cum să îți arate:

RAC

”Draga mea, dacă vin ai tăi ce vor spune? Nu doresc să îți fac probleme, știi că țin la tine! Dar totuși îmi este așa de greu să plec și să te las singură să dormi în patul acesta așa de mare!”

Acești nativi de regulă se îndrăgostesc de femeile care suferă deja într-o relație, știu că acestea sunt vulnerabile, le spun ceea ce ele își doresc să audă și uite așa au intrat în grațiile lor. Sentimentele acestora sunt sincere, de aceea de cele mai multe ori se ajunge la stare civilă. Fiind persoane retrase, nu vor adera la grupuri cu care să iasă la băut, fotbal, club, prin urmare se vor acomoda repede în rolul de familist. Sunt adepții lucrurilor făcute în doi. Dacă vrei să vezi cât de mult te place acesta, pune-l la încercare, arată că ești indiferentă, că nu îți pasă ce face, automat va începe să îți vorbească despre alta pentru a te face geloasă și pentru a te arunca în brațele lui să nu îl pierzi, este o simplă strategie de a lui.

Loading...

LEU

”Dacă vrei poți să rămâi la mine, peste noapte, mâine ... te duc eu la muncă, cu mașina ... și așa am ceva de rezolvat în zona ... gătim ceva... poate facem o baie împreună!”

În acest caz vorbim despre cel mai încăpățânat bărbat, care este capabil să facă multe doar dacă dorește și dacă tu îi oferi ceva la schimb. Acest bărbat nu are nevoie de perioade lungi de așteptare și de filaj, el ce a văzut, a plăcut și a vânat, el alege pe cine dorește de soție. Alegerea sa trebuie să îl venereze constant, poate de aceea amână conceperea de prunci, pentru a se bucura el cât mai mult timp de atenție și romantism. Însă acest bărbat mereu va avea tabieturile sale, va dori seara de ieșit cu băieții. De regulă, Leii cuceresc femei pe aceeași lungime de undă cu ei, nu vor prea mari diferențe, consideră că au nevoie de un camarad. Începutul relației poate fi asemenea unui film romantic-comedie, după, toate obligațiile revin femeii dacă ea nu este atentă.

FECIOARĂ

”Simt că sufletele noastre sunt ca 2 viori, numai că... trebuie să acordezi tu puțin intrumentul meu, sunt sigur că după aceea toți vecinii vor fi bucuroși de ... ce vor auzi.”

Bărbatul bun la toate... Știe să asculte, să comunice, să negocieze, să te cucerească. Mereu vede o problemă din mai multe puncte de vedere, iar o relație este pentru el mediul ideal pentru a se dezvolta. Dacă are echilibru interior, se va dezvolta bine financiar, profesional. De regulă, la întâlnirile cu prietena mai invită și câțiva amici, pentru a afla și părerea lor despre acea persoană. Uneori poate deveni patetic cu problemele sale conjugale, ajungând să plângă între bărbați. Este gelul de bărbat care nu acceptă să fie părăsit, recurgând la violență, șantaj, amenințare. Dacă își dorește ceva, reușește, dar are mult de parcurs până va ajunge să se maturizeze, ar fi bine să nu se mai mai încreadă atât de mult în părerea celorlalți.

BALANȚĂ

”Sigur nu vrei să urci? Îți voi arăta colecția de tablouri, nici nu este nimeni, ca să zicem așa că vom fi deranjați. Stai liniștită, nu te mănâncă nimeni, nu ai încredere în mine?”

Partenerul ideal, dar greu de ținut. Fără să conștientizezi ești în relație cu acest bărbat. De fapt, el a calculat totul din timp, îi plac femeile frumoase, mult mai deștepte decât el, face mereu tot posibilul să își atingă scopul propus. Asta și pentru că este comod și dorește în caz de criză să supraviețuiască. Nu te încrede în tot ce spune, are momente în care îți încalcă așteptările, dar fără să realizezi ai devenit dependentă de prezența lui, îți place cum gândește, cum pune întrebările, poate de aceea lași ca totul să meargă de la sine.
Acești bărbați așteaptă ca femeia să facă primul pas, să lase impresia că ei au fost seduși, sunt multe de vorbit despre acest ritual al nativulul Balanță, dar cel mai bine îl privești de aproape.
 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.