Zodiile și amorul – secretele intime ale semnelor zodiacale (I)

27.AUGUST.2019
Zodiile și amorul – secretele intime ale semnelor zodiacale (I)

Categorie: Astrologie Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Descoperă cum îți pot influența astrele viața amoroasă. Trăsături și puncte forte în amor pe care le-ar putea avea zodiile în dormitor. Unii dintre noi au o obișnuință,

încă de la prima întâlnire ne întreabă „Care este zodia ta?".  Sau mai există varianta de a ne judeca. De exemplu, dacă cineva ne simte că suntem interesați de amor, apare imediat și concluzia: aaaa, ești Scorpion... nebunule!

Dar chiar dacă prima întrebare înainte de a intra în pat cu cineva nu este legată de zodie, totuși există un motiv pentru care am putea dori să știm detalii despre partener. Înainte de a se ajunge la intimitate, dorim să ne simțim mai în siguranță, să știm la ce să ne așteptăm.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL ne dezvăluie noi secrete despre zodii:

Berbec
Dacă vrem să "îmblânzim" un nativ Berbec, trebuie să fim deschiși spre personalitatea sa pasională. Berbecilor le place să fie atinși într-un mod mai „animalic" și să ajungă rapid la plăcere... în caz contrar se plictisesc.

Taur
La polul opus Berbecilor sunt Taurii. Aceștia preferă stimularea lentă, meticuloasă, romantică. Le place să se lase seduși de plăcerile carnale din dormitor, până în cei mai fini pori ai pielii.

Gemeni
Pentru a ajunge să „înfierbântăm" un nativ din Gemeni, tot ce avem de făcut este să purtăm mai întâi o conversație savantă, care „să-i excite" creierul. Apoi, să nu fim surprinși de jocul lor amoros dinamic, Gemenilor le place să încerce noi poziții și să joace diferite roluri în dormitor.

Rac
Nativii Rac, fiind guvernați de emoțiile lor și de Lună, în pat au un comportament atât senzual cât și schimbător. Prin urmare, odată ce i-am înfierbântat făcându-le complimente, nu am vrea să-i supărăm, pentru a nu fi respinși pe plan erotic.

Leu
Cu acești nativi niciodată nu ne plictisim în pat. Apetitul lor este mare, sunt însetați după plăceri carnale, dar au nevoie și de confort la nivel emoțional. Dacă nu primesc ceea ce vor, nativii Leu se plictisesc și caută satisfacții în altă parte.

Fecioară
Dacă vrem să cucerim iremediabil o Fecioară în pat, va trebui să pregătim totul cu ceva timp înainte: luminile, căldura ambientală, așternuturile,care trebuie să fie proaspăt schimbate. Posibil chiar să le placă amorul sub duș.
Observați cu atenție tendințele amoroase ale partenerului, pentru a vă sincroniza în plăcere.

Sursa articol: Isadora Baum

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau
Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.