Zodiile și amorul – secretele intime ale semnelor zodiacale (I)

Zodiile și amorul – secretele intime ale semnelor zodiacale (I)
Descoperă cum îți pot influența astrele viața amoroasă. Trăsături și puncte forte în amor pe care le-ar putea avea zodiile în dormitor. Unii dintre noi au o obișnuință,

încă de la prima întâlnire ne întreabă „Care este zodia ta?". Sau mai există varianta de a ne judeca. De exemplu, dacă cineva ne simte că suntem interesați de amor, apare imediat și concluzia: aaaa, ești Scorpion... nebunule!

Dar chiar dacă prima întrebare înainte de a intra în pat cu cineva nu este legată de zodie, totuși există un motiv pentru care am putea dori să știm detalii despre partener. Înainte de a se ajunge la intimitate, dorim să ne simțim mai în siguranță, să știm la ce să ne așteptăm.

Astrologul ZODIACOOL ne dezvăluie noi secrete despre zodii:

Berbec
Dacă vrem să "îmblânzim" un nativ Berbec, trebuie să fim deschiși spre personalitatea sa pasională. Berbecilor le place să fie atinși într-un mod mai „animalic" și să ajungă rapid la plăcere... în caz contrar se plictisesc.

Taur
La polul opus Berbecilor sunt Taurii. Aceștia preferă stimularea lentă, meticuloasă, romantică. Le place să se lase seduși de plăcerile carnale din dormitor, până în cei mai fini pori ai pielii.

Gemeni
Pentru a ajunge să „înfierbântăm" un nativ din Gemeni, tot ce avem de făcut este să purtăm mai întâi o conversație savantă, care „să-i incite" creierul. Apoi, să nu fim surprinși de jocul lor amoros dinamic, Gemenilor le place să încerce noi poziții și să joace diferite roluri în dormitor.

Rac
Nativii Rac, fiind guvernați de emoțiile lor și de Lună, în pat au un comportament atât senzual cât și schimbător. Prin urmare, odată ce i-am înfierbântat făcându-le complimente, nu am vrea să-i supărăm, pentru a nu fi respinși pe plan amoros.

Leu
Cu acești nativi niciodată nu ne plictisim în pat. Apetitul lor este mare, sunt însetați după plăceri carnale, dar au nevoie și de confort la nivel emoțional. Dacă nu primesc ceea ce vor, nativii Leu se plictisesc și caută satisfacții în altă parte.

Fecioară
Dacă vrem să cucerim iremediabil o Fecioară în pat, va trebui să pregătim totul cu ceva timp înainte: luminile, căldura ambientală, așternuturile,care trebuie să fie proaspăt schimbate. Posibil chiar să le placă amorul sub duș.
Observați cu atenție tendințele amoroase ale partenerului, pentru a vă sincroniza în plăcere.

Sursa articol: Isadora Baum

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.