Transport gratuit peste 199 lei

Dragoste adevărată și karma pozitivă. Zodii de pământ în relații și karma lor

Dragoste adevărată și karma pozitivă. Zodii de pământ în relații și karma lor

Karma pozitiva ajută zodiile de pământ să se simtă împlinite în dragoste. Cu ce zodii te potrivești de minune. Karma în iubire poate fi pozitivă pentru

zodiile de pământ, ajutându-i pe parteneri să evolueze împreună.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

O relație karmică pozitivă ajută partenerii să se simtă împliniți împreună, întrucât găsesc la partener tot ceea ce au nevoie.

TAUR-Capricorn

Gândirea critică și logică a nativului Capricorn, în combinație cu rafinamentul și dorința de reușită a nativului Taur, face ca acest cuplu să fie văzut muncind împreună. Cu alte cuvinte vor fi de nedespărțit, gelozia nu va avea cum să își facă loc.
Totul despre Relația karmică Taur-Capricorn

FECIOARĂ-Taur

Acești nativi se susțin, nu le place să se plângă de lipsuri la rude, ei știu că doar împreună, muncind, vor ajunge să obțină ceea ce își doresc. Taurul are nevoie de atenție, iar Fecioara este partenerul ideal pentru a-i satisface aceste nevoi.
Totul despre Relația karmică Fecioară-Taur

CAPRICORN-Fecioară

Capricornul este o fire ambițioasă, care va găsi la Fecioară susținere și încredere. Acest cuplu de cele mai multe ori pleacă de la 0, fără ajutorul nimănui, dar în maximum 3 ani de zile Dumnezeu îi binecuvântează cu de toate, plus copii.
Totul despre Relația karmică Capricorn-Fecioară

Viziteaza magazinul online