Horoscopul senzualității: care sunt pozițiile preferate ale zodiilor de Pământ

Horoscopul senzualității: care sunt pozițiile preferate ale zodiilor de Pământ

Puțini se pot implica în pat așa cum o fac nativii și nativele Taur, Fecioară și Capricorn! Află ce preferă în materie de amor.

Fie că recunosc sau nu, Taurii visează la un menage a trois. Le place să experimenteze plăcerile vieții, să fie satisfăcuți, alintați și dezmierdați pe fiecare părticică a corpului, într-un preludiu lung și intens.

Orice prejudecată rămâne la ușa dormitorului când acești nativi fac dragoste, partenerii fiind încurajați să se exprime liber, fără inhibiții.

Doar în acest mod vor urca împreună pe culmile plăcerii. Pentru nativii Taur nu contează foarte mult poziția, atât timp cât preludiul este făcut ca la carte.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Taur

Amanți senzuali, nativii și nativele Fecioară se implică în actul amoros mai mult decât partenerii de nebunii.

Spre deosebire de bărbatul acestei zodii, femeia își păstrează la început o anumită doză de timiditate, dar compensează cu tandrețea și feminitatea sa incitantă.

Niciunul dintre ei nu ar putea refuza o partidă spontană în natură, dar doar dacă sunt siguri că nu apar curioși în zonă. Pozițiile preferate sunt cele în care sunt dominați.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Fecioara

Nici Capricornii nu sunt mai prejos la capitolul senzualitate în pat, putând să își poarte partenerii pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Le place să fie la curent cu toate practicile noi și nu ezită să aducă în dormitor diverse jocuri și jucării.

Uneori tind să fie egoiști în pat, dar dacă sunt implicate și sentimente, fac totul pentru parteneri. Orice variație a poziției verticale este pe placul lor, fie că vorbim de femeia Capricorn, fie că este bărbatul.

Citeste mai multe despre horoscop amoros Capricorn

Ce părere ai de pozițiile acestea? Le-ai aduce în pat?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!