Transport gratuit peste 199 lei

Idealuri ascunse și ambiții pentru nativii din zodiile de Pământ

Idealuri ascunse și ambiții pentru nativii din zodiile de Pământ

„Ambiția este un viciu, dar un viciu care poate deveni părintele unei virtuți”, spunea Quintilian. Descoperă acum care este cel mai mare vis al zodiilor de

Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn. Zodiile de Pământ au ambiția în sânge și de obicei sunt foarte hotărâte!

Știu exact ce își doresc și sunt capabile să muncească oricât este nevoie și să facă orice sacrificii pentru a-și îndeplini visurile și a fi împliniți. Nativul din zodia Taur are nevoie să își găsească jumătatea, sufletul pereche, alături de care să își trăiască viața.

Este extrem de pretențios și de încăpățânat, ceea ce îl face să găsească mereu defecte potențialilor parteneri de cuplu. Petrece destul de mult timp în căutarea lui și nu se mulțumește cu jumătăți de măsură.

În momentul în care și-a ales partenerul de viață, devine mult mai calm și este dornic să îl facă fericit cu adevărat.

Nativul Fecioară visează mereu la perfecțiune în orice domeniu al vieții sale – personal, profesional, sentimental, social. Își dorește să își atingă potențialul maxim și asta așteaptă și de la cei pe care îi iubește. De aici vin desele critici și autocritici, ca și organizarea ireproșabilă.

Cu greu poate fi mulțumită de ceva, pentru că știe că este loc de mai bine. Muncește din greu pentru a obține ceea ce își dorește, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Nativul Capricorn este cunoscut pentru ambiția sa, la cote maxime încă din copilărie. Se luptă mereu pentru a fi pe primul loc, pentru a fi cel mai bun și pentru a urca pe scara socială.

Cu multă perseverență, reușește de fiecare dată tot ce își propune. Cariera sa este pe primul loc.

Să încheiem cum am început – cu un citat celebru!

„Ambiția este o pasiune atât de puternică în sufletul omului, încât oricât de sus va ajunge, tot nu va fi satisfăcut vreodată” - Nicollo Machiavelli.

Viziteaza magazinul online