Transport gratuit peste 170 lei

Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

Femeile din zodiile de Pământ sunt frumoase, atrăgătoare, inteligente și stârnesc imediat admirația bărbaților. Cucerirea unei astfel de femei poate fi o

adevărată luptă! Iată cum pot fi seduse femeile din zodiile de pământ. Femeia Taur trebuie abordată încet, fără grabă, deoarece doar cu răbdare se poate câștiga inima unei femei Taur. Dacă simte că nu este lăsată în ritmul ei, pur și simplu pleacă. 2. Acordați o atenție deosebită fizicului și modului în care vă îmbrăcați, pentru că pun accentul și pe acest aspect, deși sunt destul de pagmatice.

3. Demonstrați-le că sunteți de încredere, ele nefiind genul de femei cărora să le placă să se joace cu focul, ci care au nevoie de bărbați pe care să se bazeze.

Femeia Fecioara
1. Cereți-le ajutorul și sfatul; nu e nimic ce să le placă mai mult decât să se simtă utile și să vadă că se pune valoare pe cuvântul lor.
2. Acordați o atenție sporită îngrijirii, pentru că nu ar ieși cu cineva care să nu aibă cămașa călcată sau pantofii murdari.
3. Înarmați-vă cu multă răbdare, deoarece indiferent cât de îndrăgostite sunt, femeile Fecioară trebuie să-și analizeze atent prependenții și să hotărască dacă merită sau nu să meargă mai departe.

Viziteaza magazinul online