Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

24.MARTIE.2019
Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Femeile din zodiile de Pământ sunt frumoase, atrăgătoare, inteligente și stârnesc imediat admirația bărbaților. Cucerirea unei astfel de femei poate fi o

adevărată luptă! Iată cum pot fi seduse femeile din zodiile de pământ. Femeia Taur trebuie abordată încet, fără grabă, deoarece doar cu răbdare se poate câștiga inima unei femei Taur. Dacă simte că nu este lăsată în ritmul ei, pur și simplu pleacă. 2. Acordați o atenție deosebită fizicului și modului în care vă îmbrăcați, pentru că pun accentul și pe acest aspect, deși sunt destul de pagmatice.

3. Demonstrați-le că sunteți de încredere, ele nefiind genul de femei cărora să le placă să se joace cu focul, ci care au nevoie de bărbați pe care să se bazeze.

Loading...

Femeia Fecioara
1. Cereți-le ajutorul și sfatul; nu e nimic ce să le placă mai mult decât să se simtă utile și să vadă că se pune valoare pe cuvântul lor.
2. Acordați o atenție sporită îngrijirii, pentru că nu ar ieși cu cineva care să nu aibă cămașa călcată sau pantofii murdari.
3. Înarmați-vă cu multă răbdare, deoarece indiferent cât de îndrăgostite sunt, femeile Fecioară trebuie să-și analizeze atent prependenții și să hotărască dacă merită sau nu să meargă mai departe.

Femeia Capricorn
1. Fiți practici, de folos, realiști și ambițioși (adică exact la fel ca fameia Capricorn), deoarece nu ar accepta pe cineva pe care să nu se poată baza în atingerea obiectivelor.
2. Fiți eleganți și sofisticați, atât în vestimentație, cât și în discuții și comportament.
3. Nu vă grăbiți, deoarece femeile Capricorn nu suportă să li se facă avansuri imediat; prima fază de cucerire trebuie să fie extrem de demnă și respectabilă.

Odată cucerite, femeile din zodiile de Pământ sunt dedicate cuplului, loiale, iubitoare și fac să merite orice așteptare de până au fost seduse.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop FECIOARĂ, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Fecioară! 2019 pentru
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.