Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

Descoperă trucuri pentru a seduce femei din zodiile de PĂMÂNT

Femeile din zodiile de Pământ sunt frumoase, atrăgătoare, inteligente și stârnesc imediat admirația bărbaților. Cucerirea unei astfel de femei poate fi o

adevărată luptă! Iată cum pot fi seduse femeile din zodiile de pământ. Femeia Taur trebuie abordată încet, fără grabă, deoarece doar cu răbdare se poate câștiga inima unei femei Taur. Dacă simte că nu este lăsată în ritmul ei, pur și simplu pleacă. 2. Acordați o atenție deosebită fizicului și modului în care vă îmbrăcați, pentru că pun accentul și pe acest aspect, deși sunt destul de pagmatice.

3. Demonstrați-le că sunteți de încredere, ele nefiind genul de femei cărora să le placă să se joace cu focul, ci care au nevoie de bărbați pe care să se bazeze.

Femeia Fecioara
1. Cereți-le ajutorul și sfatul; nu e nimic ce să le placă mai mult decât să se simtă utile și să vadă că se pune valoare pe cuvântul lor.
2. Acordați o atenție sporită îngrijirii, pentru că nu ar ieși cu cineva care să nu aibă cămașa călcată sau pantofii murdari.
3. Înarmați-vă cu multă răbdare, deoarece indiferent cât de îndrăgostite sunt, femeile Fecioară trebuie să-și analizeze atent prependenții și să hotărască dacă merită sau nu să meargă mai departe.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Femeia Capricorn
1. Fiți practici, de folos, realiști și ambițioși (adică exact la fel ca fameia Capricorn), deoarece nu ar accepta pe cineva pe care să nu se poată baza în atingerea obiectivelor.
2. Fiți eleganți și sofisticați, atât în vestimentație, cât și în discuții și comportament.
3. Nu vă grăbiți, deoarece femeile Capricorn nu suportă să li se facă avansuri imediat; prima fază de cucerire trebuie să fie extrem de demnă și respectabilă.

Odată cucerite, femeile din zodiile de Pământ sunt dedicate cuplului, loiale, iubitoare și fac să merite orice așteptare de până au fost seduse.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit