Top iubire în zodiacul dragostei – 4 zodii care sunt adeptele relațiilor de lungă durată

27.IUNIE.2019
Top iubire în zodiacul dragostei – 4 zodii care sunt adeptele relațiilor de lungă durată

Categorie: Astrologie Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Orice relație înseamnă muncă, răbdare, implicare și devotament, iar 4 zodii par a se fi născut cu trăsăturile perfecte pentru asta!

Nu este un secret că unele persoane sunt făcute pentru a se implica în relații de lungă durată. Iată care sunt cele 4 semne zodiacale care se simt cel mai bine în cuplu.

Zodiac dragoste

Nativul Taur este demn de încredere și statornic. Încă de la începutul relației este loial, își arată sentimentele și asta se simte. Iubește pasional și adoră să facă gesturi mărețe și declarații de neuitat. Are nevoie de stabilitate și nu îi plac schimbările. Viața alături de el este departe de a fi plictisitoare, pentru că aduce senzualitate în cuplu, completată de nevoia sa constantă de nou și inedit.

Loading...

Nativul Rac este un binecunoscut pentru sinceritatea sa, în aceeași măsură ca și pentru sensibilitate și abilitățile de comunicare. Nu se teme să spună deschis ceea ce simte, chiar și în momentele în care trebuie discutată o problemă sau o situație delicată, și își încurajează jumătatea să facă asemenea lui. Este loial și un familist comvins, capabil să facă totul pentru bunăstarea celor dragi.

Chiar dacă nu este tocmai persoana care să trăiască iubirea la cote maxime, nativul Fecioară se implică extrem de mult în relație. Caută mereu soluții pentru rezolvarea problemelor și dacă se poate trece peste criticile sale, viața alături de el este excepțională. Este un partener de discuții de neînlocuit, inteligent, cu simțul umorului, cu momente în care are nevoie de aventură!

Balanța adoră relațiile de lungă durată și face tot ce este posibil pentru avea parte de echilibru, pace și armonie alături de partenerul său de viață. Răbdarea este cea mai importantă calitate a sa. Nu îi este frică să discute despre propriile vulnerabilități și așteptări. Nativul Balanță renunță la o relație de cuplu doar atunci când are un motiv extrem de serios, o problemă pe care nu o poate rezolva.

Cel mai probabil, pentru aceste zodii, Alfred Tennyson a spus: „Dacă aș fi avut o floare pentru fiecare moment în care m-am gândit la tine, aș putea să mă plimb prin propria mea grădină pentru totdeauna.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Pești 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Pești!
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.