Transport gratuit peste 199 lei

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Pământ

Cu cine te potrivești în pat? Femeia Balanță și bărbații zodii de Pământ

Bărbatul Taur, Fecioară sau Capricorn are capacitatea de a-i dezvălui femeii Balanță adevărata plăcere a amorului. Descoperă acum cum!

Puterea și dorința de intimitate a bărbatului Taur sunt electrizante pentru femeia Balanță, pe de o parte atrăgând-o și pe de alta înspăimântând-o. De altfel, idealul pe care și l-a creat de-a lungul timpului cu privire la corpul și senzualitatea masculină se pliază perfect în cazul Taurului.

Alături de el, poate experimenta trăiri pasionale din cele mai diverse. Cei doi se completează, ea învățând de la el să respecte nevoile corpului, iar el să se implice fără inhibiții în pat.

Dornici de a atinge perfecțiunea, femeia Balanță și bărbatul Fecioară creează magie când fac dragoste. El este fascinat și incitat de inocența și romantismul ei. Au parte de momente de extaz și pot trăi împreună o eternitate, implicație într-o relație emoțională matură. Fiecare pune accentul pe nevoile celuilalt, dorindu-și să le satisfacă până în cele mai mici detalii.

Femeia Balanță și bărbatul Capricorn se atrag de la prima privire, chiar dacă au firi diferite. Magnetismul dintre ei se simte cel mai bine în pat, unde se completează reciproc, ducându-se pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Nevoia lor de control se remarcă din modul în care își planifică întâlnirile amoroase, de accentul pe care îl pun pe fiecare detaliu și de nevoia de a fi totul din ce în ce mai bine. Totuși, pot apărea probleme în timp, deoarece ea are nevoie de un preludiu lung și tandru, în timp ce el preferă să sară peste el.

Știi cum se împacă în pat femeia Balanță cu celelalte zodii?

Viziteaza magazinul online