Transport gratuit peste 199 lei

Secretele seducției - cum cucerim bărbații din zodiile de Pământ

Secretele seducției - cum cucerim bărbații din zodiile de Pământ

Răbdarea este cu siguranță o mare virtute, dacă vrei să cucerești un bărbat Taur, Fecioară sau Capricorn! Iată care sunt secretele seducției în cazul lor.

Nativul Taur adoră femeile cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar care știe să se ferească de discuțiile delicate, cum ar fi cele legate de familie, câștiguri, religie sau preferințe politice.

Poți să îi propui să ieșiți la un restaurant foarte bine cotat, să vizitați un muzeu, să mergeți la un spectacol sau să faceți o mică drumeție. Dacă ai multă răbdare să treci prin toate testele sale, cu siguranță va simți că tu ești aleasa inimii sale și te va face să simți că așteptarea a meritat cu prisosință.

Afla mai multe despre zodia Taur

Bărbatul Fecioară este greu de cucerit, pentru că are tendința de a analiza fiecare detaliu, fiecare cuvând spus ori gest. Cel mai bine este să hotărăști împreună cu el unde veți merge la întâlnire sau ce veți face, pentru că îi place să știe din timp ce urmează și nu îi plac surprizele.

După ce a hotărât că ești femeia pe care o aștepta, este foarte loial și dornic să îți îndeplinească orice dorință, pentru a te face fericită.

Afla mai multe despre zodia Fecioara

Bărbatul Capricorn este atras iremediabil de femeile amuzante, care ştiu să stârnească interesul prin vorbe, pentru că lui îi place să asculte. Ai grijă să nu întârzii la întâlniri și să nu iei în râs plăcerea lui de a munci. Apreciază ieșirile în natură, dar și cele la teatru, operă, muzeu sau alte instituții de cultură.

Afla mai multe despre zodia Capricorn

Astrologul ZODIACOOL vă îndeamnă să nu vă pierdeți speranța dacă v-ați îndrăgostit de bărbați în zodii de Pământ, deoarece „Cu iubire şi răbdare, nimic nu este imposibil.” (Daisaku Ikeda)

Viziteaza magazinul online