Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul atuurilor profesionale: zodiile de Pământ în carieră

Horoscopul atuurilor profesionale: zodiile de Pământ în carieră

Pragmatismul zodiilor de Pământ se reflectă categoric în modul în care se comportă la serviciu! Iată care sunt caracteristicile Taurilor, Fecioarelor și Capricornilor.

Taurul face totul ca la carte. Cele mai importante calități care îl deosebesc de colegii de serviciu sunt tenacitatea, stabilitatea, perseverența și răbdarea de care dă dovadă în fiecare clipă.

Nu îi place să își schimbe job-ul des, dar renunță la un loc de muncă fără a privi în urmă dacă nu îi oferă confortul financiar la care visează.

Poate munci oricât de mult este nevoie pentru a-și vedea contul bancar plin și casa visurilor realitate. Lucrează într-un ritm atât de lent încât este greu de înțeles de mulți dintre cei din jur, fără a-și neglija termenele limită și obiectivele.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Preferă să fie subaltern decât în poziții de conducere.

Pentru Fecioară primează calitatea, nu cantitatea. Este genul de persoană care verifică și reverifică de nenumărate ori și își ajustează munca tot de atâtea ori până spune că și-a terminat treaba, chiar dacă încă mai simte o urmă de îndoială și neîncredere în calitatea rezultatului.

Este extrem de bine organizată, harnică, responsabilă și atentă la cele mai mici detalii. Știe care este impactul acțiunilor și a cuvintelor sale, așa că are mare grijă la ele.

Nu refuză niciodată pe nimeni care îi cere ajutorul. Nu visează să fie șef, iar dacă se întâmplă asta, are nevoie de un partener.

Capricornul este definiția profesionalismului desǎvârșit! Indiferent de job-ul pe care îl are, acest nativ dă dovadă de mult profesionalism.

Este serios, riguros, responsabil și orientat spre ascensiunea la locul de muncă. Muncește oricât de mult este nevoie pentru a atinge succesul mult dorit și cu siguranță nu va fi dezamăgit.

Compatibilitate zodii

Reticența sa față de schimbări îl împiedică să vadă oportunitățile care îi apar în viață, motiv pentru care ajunge greu în vârful ierarhiei.

Vezi cum sunt la locul de muncă celelalte zodii!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit