Top 7 cele mai arogante zodii

09.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com
Unele persoane au aroganţa în sânge şi reacţionează astfel uneori chiar și fără a realiza.

Nu o fac din răutate de cele mai multe ori, ci doar pentru că au alte priorități și nu mai sunt atente la ceea ce își doresc sau simt ceilalți. În plus, compensează cu numeroase calități. Am pregătit pentru voi un top 7 al celor mai arogante zodii.

Una dintre cele mai arogante zodii este Berbecul, nativ care ia cu greu în considerare o altă persoană. Nu face asta pentru că nu îi pasă, ci pentru că îi este imposibil să se ocupe de zona emoțională. De cele mai multe ori este implicat în atât de multe activități, încât nu mai poate observa când cineva are nevoie de ajutorul său, dacă nu i se spune direct. În plus, nu este o persoană tocmai intuitivă.

Loading...

Taurul nu este genul de om care să creadă în compromis. Pune accentul pe dreptate. Pe de altă parte, este destul de egoist și crede că problemele sale sunt cele mai importante. Astfel, așteaptă ca ele să fie tratate primele, chiar dacă situațiile altor persoane sunt mult mai urgente. În astfel de momente, este considerat nu doar egoist, ci și arogant, nesăbuit și dur.

Aroganța Gemenilor devine vizibilă în discursurile lor, deoarece au obiceiul să vorbească despre ei înșiși. Îi ajută în schimb simțul umorului extrem de bine dezvoltat, iar autoironia este la ea acasă pentru Gemeni. Astfel, aroganța și egosmul lor pot fi ușor trecute cu vederea, deoarece pot fi considerate doar glume (și sunt unele de foarte bună calitate!).

Nu e tocmai o surpriză ca în acest top să fie și Leul, nativ foarte plin de sine, uneori de-a dreptul încrezut. Noroc de carisma sa, care îl ajută să aibă mulți prieteni și admiratori, care îi trec ușor cu vederea accesele de aroganță. Cu toate acestea, are un ego atât de mare încât de multe ori îi stă în calea spre succes.

Incredibil de încrezută este și Fecioara, care crede că le știe pe toate cel mai bine și că este întruchiparea perfecţiunii. Este sigură că are întotdeauna dreptate și astfel nu acceptă să asculte și părerile celorlalţi. Oricât de arogantă ar părea, asta pălește în fața altruismului de care dă dovadă mereu.

Nu putem să nu amintim Scorpionul, care nu este arogant în general, dar poate deveni în cazul în care se simte trădat, dacă și-a pierdut încrederea într-un om apropiat.

În final, să nu uităm de Săgetător, nativ convins că lumea se învârte în jurul său. Din fericire, este foarte fermecător, curios și optimist, calități ce compensează momentele de aroganță, egoism și vanitate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  5
VOTURI
9093
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Saptamanal
Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca CAPRĂ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca MISTREȚ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.