Transport gratuit peste 199 lei

Provocările vieții duse la extreme – top 4 semne zodiacale instabile emoțional

Provocările vieții duse la extreme – top 4 semne zodiacale instabile emoțional

Analizând fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, se pot evidenţia 4 care se caracterizează prin instabilitate. Toți avem zilele noastre mai mult sau mai puțin

bune. Dar când cineva se confruntă cu simptome de instabilitate emoțională, acele suișuri și coborâșuri pot deveni destul de extreme. Astfel de persoane trăiesc mereu ca și cum ar fi într-o cursă mountain rousse.

Dacă semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) și cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) sunt caracterizate prin stabilitatea lor, nu același lucru se poate spune despre celelalte.

1. Racul are ca planetă dominantă Luna și starea lor de spirit poate fi afectată în mod direct de fazele acesteia. În cazul acestor nativi, chiar și o mică pietricică poate crea valuri imense în starea lor emoțională. Tind să simtă lucrurile mai profund decât oricine altcineva. Au nevoie să le fie cineva alături, care să îi înțeleagă, să le insufle sentimentul de siguranță și să le stabilizeze emotiile.

2. Pentru Balanțe, echilibrul este esențial. Unii nativi sunt excelenți în menținerea echilibrului, dar necesită multă energie, concentrare și practică pentru ca aceștia să îl obțină. Uneori vor provoca, în mod intenționat, dezechilibre în viața lor pentru a atinge un anumit scop. Când se întâmplă acest lucru, starea lor emoțională o ia razna. Din fericire, își pot reveni singuri.

3. Săgetătorii nu sunt în mod tipic instabili emoțional, ci mai degrabă sunt inconsecvenți. Ceea ce îi bucură acum, mai târziu i-ar putea enerva. Asta ține doar de personalitatea lor și chiar dacă sunt vulcanici, se calmează repede.

4. Peștii experimentează emoțiile la extrem, deoarece au o intuiție profundă și sunt sensibili la mediul înconjurător ca și la starea oamenilor din jur. Cel mai bine ar fi să își canalizeze această predispoziție spre artă.

5. Deși este semn fix, Scorpionul este și semn de apă și ca celelalte zodii din această categorie se confruntă cu unele momente de instabilitate emoțională (ce-i drept, mai rar, dar se întâmplă). Dacă nu își controlează emoțiile, pot fi ca un uragan.

Viziteaza magazinul online