Provocările vieții duse la extreme – top 4 semne zodiacale instabile emoțional

16.NOIEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Analizând fiecare dintre cele 12 semne zodiacale, se pot evidenţia 4 care se caracterizează prin instabilitate. Toți avem zilele noastre mai mult sau mai puțin

bune. Dar când cineva se confruntă cu simptome de instabilitate emoțională, acele suișuri și coborâșuri pot deveni destul de extreme. Astfel de persoane trăiesc mereu ca și cum ar fi într-o cursă mountain rousse.

Dacă semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) și cele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) sunt caracterizate prin stabilitatea lor, nu același lucru se poate spune despre celelalte.

1. Racul are ca planetă dominantă Luna și starea lor de spirit poate fi afectată în mod direct de fazele acesteia. În cazul acestor nativi, chiar și o mică pietricică poate crea valuri imense în starea lor emoțională. Tind să simtă lucrurile mai profund decât oricine altcineva. Au nevoie să le fie cineva alături, care să îi înțeleagă, să le insufle sentimentul de siguranță și să le stabilizeze emotiile.

Loading...

2. Pentru Balanțe, echilibrul este esențial. Unii nativi sunt excelenți în menținerea echilibrului, dar necesită multă energie, concentrare și practică pentru ca aceștia să îl obțină. Uneori vor provoca, în mod intenționat, dezechilibre în viața lor pentru a atinge un anumit scop. Când se întâmplă acest lucru, starea lor emoțională o ia razna. Din fericire, își pot reveni singuri.

3. Săgetătorii nu sunt în mod tipic instabili emoțional, ci mai degrabă sunt inconsecvenți. Ceea ce îi bucură acum, mai târziu i-ar putea enerva. Asta ține doar de personalitatea lor și chiar dacă sunt vulcanici, se calmează repede.

4. Peștii experimentează emoțiile la extrem, deoarece au o intuiție profundă și sunt sensibili la mediul înconjurător ca și la starea oamenilor din jur. Cel mai bine ar fi să își canalizeze această predispoziție spre artă.

5. Deși este semn fix, Scorpionul este și semn de apă și ca celelalte zodii din această categorie se confruntă cu unele momente de instabilitate emoțională (ce-i drept, mai rar, dar se întâmplă). Dacă nu își controlează emoțiile, pot fi ca un uragan.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
3792
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Remedii feng shui 2019 pentru zodia SOBOLAN
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Zodia COCOS. Femeia Cocos in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere
Zodiac chinezesc compatibilitati. Compatibilitate zodia sobolan^Compatibilitatea intre femeia Sobolan si barbatul Sobolan
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.