Cele mai bune săruri minerale! Află de ce săruri minerale are nevoie organismul tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

01.MAI.2019
Cele mai bune săruri minerale! Află de ce săruri minerale are nevoie organismul tău, în funcție de zodia în care te-ai născut
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Știați că pentru o bună funcţionare a organismului uman sunt necesare o serie de substanţe minerale? Schussler a descoperit în urma cercetărilor pe care

le-a efectuat, că între necesarul de săruri minerale şi zodia în care ne-am născut există o strânsă legătură.

Există 12 săruri minerale necesare corpului uman: fosfaţii de potasiu, magneziu, sodiu, calciu şi fier, sulfaţii de sodiu, potasiu, calciu, clorurile de potasiu şi sodiu, fluorura de calciu şi siliciul. Aceste săruri influenţează buna funcţionare a organismului nostru.

Necesarul de săruri minerale pentru fiecare individ poate fi administrat zilnic sub formă de suplimente minerale sau poate fi asigurat printr-o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă. S-a descoperit că nativii celor 12 zodii au o afinitate mai mare cu una dintre substanțele minerale specificate, iar aceasta constituie pentru ei substanţa minerală vitală.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă sărurile minerale vitale pentru fiecare zodia:

BERBEC: FOSFATUL DE POTASIU

Insuficienţa fosfatului de potasiu afectează buna funcţionare a sistemului nervos.
Alimente care conţin fosfat de potasiu: salată, varză, conopidă, spanac, cartofi, castraveţi, ridichi, ceapă, măsline, mere.

TAUR: SULFATUL DE SODIU

Sulfatul de sodiu controlează şi reglează cantitatea de apă din organism. În lipsa acestei substanțe, vezica biliară are o funcționare deficitară, care duce la congestii în zona gâtului sau a capului.
Alimente bogate în sulfat de sodiu: sfeclă, spanac, conopidă, ridichi, castraveţi, ceapă, dovleac.

GEMENI: CLORURA DE POTASIU

Insuficienţa clorurii de potasiu în organism provoacă probleme respiratorii și circulatorii, ce pot provoca accidente cerebrale vasculare (AVC). Necesarul de clorură de potasiu poate fi asigurat consumând fasole verde, spanac, conopidă, morcovi, ţelină, asparagus, prune, caise, piersici, portocale.

RAC: FLORURĂ DE CALCIU

Lipsa acestei substanțe minerale poate favoriza problemele cu oasele și cu dinții. Alimente ce conțin fluorură de calciu: secară, gălbenuş de ou crud.

LEU: FOSFATUL DE MAGNEZIU

Fosfatul de magneziu asigură formarea structurii osoase și ajută la asimilarea calciului în organism. Alimentele care conţin cantităţi mari de fosfat de magneziu: produse din grâu şi secară, alune, ţelină, asparagus, lămâie, mere, nuci, smochine, piersici, seminţe de floarea-soarelui,  gălbenuş de ou crud.

FECIOARĂ: SULFATUL DE POTASIU

Sulfatul de potasiu ajută la transportul oxigenului în celule, menținerea sănătății pielii (acnee, eczeme, mătreaţă, căderea părului). Necesarul de sulfat de potasiu se asigură dacă alimentaţia este bogată în: andive, alune, măsline negre, portocale, grâu, secară şi ovăz germinate, brânză.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1094
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.